Pomană de lux pentru Ion Dolănescu, cu haine Armani şi Hugo Boss

Ultima actualizare:

    Maria Ciobanu nu a renunţat nici în biserică la ochelarii cu lentile fumuriiFoto: Dorin Constanda
Maria Ciobanu nu a renunţat nici în biserică la ochelarii cu lentile fumuriiFoto: Dorin Constanda

Au trecut 7 ani de la moartea lui Ion Dolănescu. Sâmbătă, 19 martie, fiul său, Ionuţ, a organizat un parastas grandios, unde a împărţit haine de firmă şi pachete cu mâncare de post. Circa 150 de persoane au participat la slujbele de la biserică şi de la cimitir.

Zeci de prieteni şi apropiaţi ai regretatului Ion Dolănescu s-au adunat sâmbătă, în jurul orei 12.00, la Biserica Sf. Gheorghe din Bucureşti, unde parohul Emil Cărămizaru, duhovnicul regretatului cântăreţ de muzică populară, a ţinut slujba.

La parastasul lui Ion Dolănescu s-au dat de pomană 100 de pachete cu mâncare şi haine de firmă
La parastasul lui Ion Dolănescu s-au dat de pomană 100 de pachete cu mâncare şi haine de firmă

Ionuţ Dolănescu şi mama sa, Maria Ciobanu, au venit împreună, la braţ. Amândoi, cu haine cernite şi ochelari de soare la ochi, păreau vizibil afectaţi. Pe toată durata slujbei nu şi-au putut stăpâni lacrimile. „Cu un ochi plâng şi cu altul râd. Este firesc să plâng pentru că tata nu mai e printre noi, dar mă bucur că a venit atâta lume. Au trecut foarte repede cei 7 ani”, a spus Ionuţ, la ieşirea din biserică. Cu toţii s-au îndreptat apoi spre cimitirul Bellu, unde s-a mai oficiat o slujbă şi s-au împărţit circa 100 de pachete cu mâncare de post – salate de vinete şi de boeuf, mâncare de spanac, fasole, colaci şi colivă. 

150 de persoane s-au adunat apoi la pomana organizată în vila din strada Caimatei, acolo unde a locuit vreme de 35 de ani Ion Dolănescu şi în care stă acum fiul său, Ionuţ.

„Tata a iubit foarte mult casa aceasta, am iubit-o şi eu, de aceea am decis să facem pomana aici. E un prilej de a aduna familia şi prietenii.  Îmi pare rău că nu a venit şi Dragoş, ar fi fost bine primit. Azi facem parastas şi nu era loc de animozităţi, averea se discută în instanţă. Dar se pare că el nu simte nevoia să facă parte din această familie”, a mai spus Ionuţ. Dragoş este în America, unde face şi el, separat, un parastas în memoria tatălui.  

Celălalt presupus frate, Ionuţ Petrecu (37 de ani), fiul pe care Ion Dolănescu l-ar fi avut cu bucătăreasa familiei, a participat şi el la parastasul din Bucureşti. De altfel, el a primit de pomană toate hainele de firmă cumpărate de Ionuţ – un costum Armani, cămaşă şi pantofi Hugo Boss, dar şi un ceas de aur în valoare de 2.000 de euro. „Apreciez la el că e o fire credincioasă şi merge în fiecare zi la mormântul tatălui meu să-i aprindă o lumânare şi să facă curat”, explică Ionuţ. „Noi nu am fost niciodată certaţi, suntem fraţi de suflet”, a adăugat Ionuţ Petrescu. 

Ionuţ şi mama lui au venit  împreună la biserică
Ionuţ şi mama lui au venit împreună la biserică


    Foto: Dorin Constanda
Foto: Dorin Constanda

Ionuţ Petrescu a primit de pomană haine de  firmă şi un ceas de aur
Ionuţ Petrescu a primit de pomană haine de firmă şi un ceas de aur

Mormântul de la Cimitirul  Bellu a fost acoperit de flori
Mormântul de la Cimitirul Bellu a fost acoperit de flori

100 de pachete cu mâncare s-au împărţit în cimitir
100 de pachete cu mâncare s-au împărţit în cimitir

Click! spune

Ionuț şi Dragoş Dolănescu se bat de mai bine de șase ani pe averea tatălui lor, estimată la circa un milion €. Ei au de împărțit: o casă cu teren situată în str. Caimatei, evaluată la 685.000 €, casa și terenul din Str. Hagi Dina - 6.000 €, casa și terenul de la Sinaia - 180.000 €, casa și terenul de la Butimanu - 5.500 €, terenuri în Tunari - 61.000 €, şi drepturile de autor estimate la peste 75.000 €.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
Ion Gavrila Ogoranu jpg
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
image
actualitate.net
image
actualitate.net