Pompierul român este pe locul I la Ultramaratonul Asiei. Aleargă pentru copiii cu autism

Ultima actualizare:

    Pompierul Iulian Rotariu de la ISU Botoșani este tot pe locul I, după ce a câștigat și a doua etapă a ultramaratonului ”The Ultra Asia Race” care se desfășoară în VietnamFoto: CanalAventure
Pompierul Iulian Rotariu de la ISU Botoșani este tot pe locul I, după ce a câștigat și a doua etapă a ultramaratonului ”The Ultra Asia Race” care se desfășoară în VietnamFoto: CanalAventure

Bravo! Pompierul Iulian Rotariu de la ISU Botoșani este tot pe locul I, după ce a câștigat și a doua etapă a ultramaratonului ”The Ultra Asia Race” care se desfășoară în Vietnam. Plutonierul adjutant aleargă pentru copiii cu autism din județul Botoșani.

Pompierul Iulian Rotariu de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Botoşani a câştigat, luni, 9 martie, prima etapă a ultramaratonului "The Ultra Asia Race", care se desfăşoară, în perioada 9-12 martie, în Vietnam. Marți, 10 martie, a câștigat și a doua etapă a cursei. El aleargă pentru copiii cu autism din județul Botoșani.

Pompierul Iulian Rotariu de la ISU Botoşani aleargă, alături de alţi 19 ultramaratonişti din lume, pe o distanţă de 160 km, care include atât jungla vietnameză, cât şi zone montane ale acestei ţări.

„Îmi doresc să reuşesc să termin curs şi să lupt pentru cauza copiilor cu autism. Nu îmi propun nici un obiectiv, pentru că nu ştiu ce va fi la faţa locului, pentru că nu depinde totul de mine", a declarat, pentru Agerpres, subofiţerul de pompieri.

Pompierul Iulian Rotariu a câștigat primele două etape a ”The Ultra Asia Race”

Pompierul Iulian Rotariu s-a impus în prima etapă desfăşurată pe distanţa de 30 km dintre Pa Co şi Xam Khoe cu timpul de 2 ore şi 51 de minute.

În a doua etapă, Iulian Rotariu a alergat 48 km în 5 ore și 25 de minute.

A treia etapă, cea de astăzi, 11 martie, a fost suspendată din pricina coronavirusului, au anunțat organizatorii. Aceștia au anunțat că speră ca joi, 12 martie, să aibă loc ultima etapă.

Pompierul Iulian Rotariu  la "The Ultra Asia Race"

"The Ultra Asia Race" este o competiţie organizată de "Canal Aventure", se va desfăşura pe parcursul a patru etape.

Iulian Rotariu a câştigat, în luna noiembrie a anului trecut, ultra-maratonul "Ultra Africa Race", desfăşurat în Mozambic, după ce a alergat 200 km în cinci zile.

Cine dorește sa susțină cauza pentru care alergă Iulian, poate dona accesând următorul link:

Ce este "The Ultra Asia Race"

Ultra ASIA Race este o cursă de 160 km în patru etape, cu 6000 de metri înălțime pozitivă, 7000 de metri înălțime negativă în autoportant. Fiecare concurent trebuie să poarte un rucsac care să conțină echipamentele obligatorii, produsele alimentare și echipamentele personale. Evenimentul are loc pe continentul asiatic, în nord-vestul Vietnamului.

Citește și:

Bravo! Pompierul Iulian Rotariu de la ISU Botoșani a câștigat prima etapă a maratonului ”The Ultra Asia Race”

Tibi Ușeriu a terminat cursa Yukon Arctic Ultra! «Drumul părea la un moment dat fără capăt»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
gustav klimt jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net