Regimul Ceauşescu a reprezentat un subiect despre care s-au scris sute de pagini, iar viaţa privată a Elenei şi a lui Nicu este în continuare o temă abordată în cărţile celor care dezvăluie amănunte mai puţin ştiute din existenţa controversată a acestui cuplu. Puţin apreciată de popor, dar iubită de bărbaţii din jur pentru dezinvoltura de care dădea dovadă, Elena Ceauşescu a fost în tinereţe o femeie pentru care reprezentanţii sexului opus erau nişte trofee menite să îi întărească stima de sine, ajunsă oricum la cote destul de înalte. Cartea "Orizonturi roşii", scrisă de Ion Mihai Pacepa oferă o perspectivă sinceră, dar şi şocantă asupra preferinţelor neobişnuite a celei care a fost soţia lui Nicolae Ceauşescu. Iată de ce a dobândit o poreclă care nu i-a făcut cinste.


Odată cu moartea soţilor Ceauşescu s-a prăbuşit şi imaginea de cuplu perfect pe care au încercat, de-a lungul vieţii, cu tărie să o menţină în faţa poporului. În spatele etichetei de soţie devotată soţului se pare că Elena Ceauşescu a ascuns mai multe secrete şi pasiuni care nu i-ar fi făcut deloc cinste. În tinereţe ar fi dat dovadă de un apetit sexual considerabil, iar perioada maturităţii nu a fost pentru prima doamnă un prilej de liniştire, din contră.

30930583175_4f1a2dc5a9.jpg

violeta
Actriţa Violeta Andrei era atent urmărită de Elena Ceauşescu

Obsesiile Elenei Ceauşescu s-au amplificat şi una dintre dorinţele bizare ale acesteia era să ştie felul în care soţiile nomenclaturiştilor întreţineau relaţii sexuale cu partenerii de viaţă. Actriţa Violeta Andrei devenise principala sursă de interes, iar o oarecare invidie o măcina pe soţia lui Ceauşescu. Elena a folosit cuvinte jignitoare pentru a o descrie pe Violeta Andrei şi asculta adesea casetele în care putea auzi aspecte intime din viaţa actriţei.

Elena Ceauşescu a avut o tinereţe zbuciumată

Tinereţea Elenei Ceauşescu a fost presărată cu diferite relaţii, de scurtă durată şi de aventuri pasagere. Tatăl celebrului naist Gheorghe Zamfir a fost prima sa iubire. Se zvoneşte că ar fi avut o aventură şi cu fratele dictatorului Nicolae Ceauşescu.

zoree300.jpg

elena si nicolae ceausescu
Detalii picante din viaţa soţilor Ceauşescu continuă să apară şi să stârnească interesul publicului

Însă povestea lor s-a terminat la fel de repede precum a început odată cu plecarea în armată a celui care avea să îi devină, mai târziu, cumnat. Nici cât soţul său s-a aflat în închisoare, Elena Ceauşescu nu şi-a putut găsi liniştea din punct de vedere sexual, aşadar a început o relaţie cu doctorul Abraham Schechter, cel care a fost timp de 17 ani mediucl personal al soţilor Ceausescu.

Elena a avut o poreclă care nu i-a făcut cinste

Lucrul cel mai ruşinos din trecutul Elenei este însă porecla pe care aceasta şi-a dobândise din cauza obiceiurilor neortodoxe şi a înclinaţiilor de a se infilitra în viaţa personală a membrilor de partid şi nu numai. "Păsărica" era cuvântul folosit pentru a vorbi despre Elena pentru că ea obişnuia să nu poarte lenjerie intimă, nici măcar atunci când era îmbrăcată în fustă sau rochie. Desigur, după ce a devenit soţia lui Nicolae, avântul ei s-a mai potolit, însă nu s-a estompat complet.
 

 
 
Loading...