«Poştăriţa hoaţă» a băgat divorţ înainte de a fugi cu 6 miliarde

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Rodica Obreja (40 de ani), diriginta Poştei din Târgu Ocna care a fugit, la sfârşitul lunii iunie, după ce a golit seiful instituţiei şi-a planificat foarte bine lovitura, dar şi dispariţia.

Pe 25 iunie, Liviu Obreja (40 de ani) anunţa disperat poliţia că soţia lui, diriginta de poştă din Târgu Ocna a plecat vineri dimineaţă la serviciu şi nu s-a mai întors acasă.

Pe cât de îngrijoraţi au fost bărbatul şi cele două fiice, pe atât de şocaţi au devenit când poliţiştii le-au spus că femeia a plecat de la serviciu cu toţi banii din seif.

Acesta este sediul poştei din Târgu Ocna, unde Rodica Obreja era dirigintă de 12 ani

simeon stalpnicul png

Mai mult, bărbatul avea să afle că, în ziua anterioară, Rodica Obreja intentase divorţ. Anchetatorii au extins cercetările şi au constatat că femeia şi-a achitat şi toate datoriile pe care le avea la salonul ei de înfrumuseţare din oraş, semn că nu avea de gând să se întoarcă prea curând.

Dacă la început se ştia că Rodica Obreja a plecat cu 4 miliarde de lei vechi, echipa de control a stabilit că în seif se aflau 6 miliarde de lei.

Mai mult, se pare că aceasta a furat şi 800 de milioane de lei vechi, sumă adunată de la angajaţii Poştei, care cotizau la CAR Oneşti.

După ce şi-a rezolvat problemele, femeia a fugit în Italia cu un taxi, la volanul căruia s-ar fi aflat presupusul amant, după cum povesteau colegii de muncă. La două zile de la izbucnirea scandalului, taximetristul s-a întors acasă şi s-a dus singur la Poliţia din Târgu Ocna, unde a spus că nu are nici o legătură cu Rodica Obreja şi că, din punctul său de vedere a fost o cursă comandată de clientă până în oraşul Bologna, în Italia.

Citeşte şi:

Poştăriţa hoaţă a fugit cu taxiul până în Italia

A furat banii de  pensii şi a fugit  cu amantul

S-a dat drept poştăriţă şi a înşelat o bătrână

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net