Poţi petrece Paştele la munte cu 380 de lei!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Vin sarbătorile de primăvară, aşa că un Paşte cu plimbări în natură, relaxarea la SPA, vizite în saline şi o slujbă de Înviere într-o mănăstire veche sună chiar tentant.

De Paşte, spargeţi monotonia şi luaţi-vă o binemeritată vacanţă! Agenţiile de turism vă îmbie cu oferte care mai de care mai tentante atât în ţară, cât şi în străinătate. Multe au reduceri chiar şi de 20%. Totul este să vă alegeţi destinaţia şi să vă stabiliţi bugetul. Sunt destinaţii pentru toate buzunarele.


    Primăvara,  la munte, peisajul  este de vis
Primăvara, la munte, peisajul este de vis

Spre exemplu, puteţi petrece 3 nopţi, în perioada 14-17 aprilie, la Hotel Azuga Ski&Bike Resort 3* cu 380 de lei de persoană, în cameră dublă. Oferta este cu demipensiune. Dacă vreţi pensiune completă, trebuie să plătiţi 450 de lei. Aveţi acces la saună timp de trei ore pe sejur,  25 % reducere la bowling, biliard, tenis de masă, jocuri WII şi  20 % reducere la plimbarea cu Telegondola. Paştele la Conac Bavaria 3*, din Buşteni, vă costă, în schimb,  410 lei de persoană, în perioada 14-18 aprilie. Tariful include cazarea în cameră dublă, mic dejun, prânz în ziua de Paşte şi atelier de confecţio­nare a decoraţiunilor.

Tot Paralela 45 vă trimite la Băile Felix. La Hotel International 4* sejurul de 3 nopţi costă 562 lei de persoană. Pachetul include mic dejun, SPA, prânz festiv,  acces la piscină. Şi pentru zona Suceviţa sunt oferte. La Popas Turistic Bucovina 4*, o persoană plăteşte 2.100 lei pentru perioada 14-18 aprilie. Aveţi cazare, toate mesele asigurate şi acces la SPA.

Delta Dunării


    Delta Dunării are şi  ea un farmec aparte
Delta Dunării are şi ea un farmec aparte

Hotelierii din Delta Dunării vă aşteaptă şi ei cu oferte tentante. La Gulliver Delta Resort 3*, situat în satul Uzlina, Paştele costă  1.116 lei/pers, între 13-17 aprilie. Pachetul include transport cu autocarul din Bucureşti, transferul cu barca, cazarea şi masa all inclusive tip bufet.

În străinătate

Dacă nu vreţi să petreceţi în ţară, puteţi merge pe litoralul bulgăresc. O noapte de cazare la Hotel Boryana 3*, din Albena, costă 32 euro/pers. La Hotel Kaliakra Standard 4* Albena preţul ajunge la 47euro/pers cu all inclusive.

Cocktail Holidays vă trimite în Egipt. Minisejur Hurghada & Croaziera pe Nil, cu plecare din 13 aprilie, costă de la 1.215 europers. Pachetul include 9 nopţi de cazare, dintre care 3 nopţi pe vasul de croazieră de 5* Lux cu pensiune completă, o noapte în Cairo la hotel 5* cu mic dejun, un prânz în timpul turului de Cairo şi o cină, transferuri şi transport cu autocar, transport cu Turkish Airlines, taxele de aeroport, vizitele din program, asistenţă turistică, asigurarea storno şi medicală.


    Cei cu dare de mână  pot merge în Egipt
Cei cu dare de mână pot merge în Egipt

În Skarm El Sheikh mai sunt câteva locuri. Tariful porneşte de la 490 euro/pers, pentru 7 nopţi de cazare la un hotel de 4*, cu transport de tip charter. Helnan Marina Resort  4* - 488 euro/pers. Servicii incluse: 7 nopţi de cazare cu all inclusive, transport cursă charter Blue Air, transfer, taxe de aeroport, asistenţă turistică şi asigurare medicală. Radisson Blu Resort Sharm 4* - 506 euro/pers, iar la Sierra Sharm Resort 5* - 600 euro/pers.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
cavou Iulia Hasdeu jpg
virnant jpeg
Medgidia jpeg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
geto daci jpg
FotoJet (22) jpg
ulei masline jpg
Ai aceasta bancnota in portofel Detaliul scapat de toti pana acum va produce surprize majore jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net