Poţi să te îmbraci şi tu în costum de soldat american

Ultima actualizare:
Gheorghe Olteanu  se mândreşte  cu afacerea sa (FOTOGRAFII: MĂDĂLIN SOFRONIE)
Gheorghe Olteanu se mândreşte cu afacerea sa (FOTOGRAFII: MĂDĂLIN SOFRONIE)

A adus America în inima Bărăganului. Aşa se laudă un bărbat din Slobozia, care a deschis un magazin cu haine second-hand aduse tocmai de la New York. Cea mai căutată marfă o reprezintă uniformele soldaţilor americani care au luptat în Afganistan. Ele sunt cumpărate de pescarii şi vânătorii împătimiţi.

În zona Pieţei Mari din Slobozia, magazinul lui Gheorghe Olteanu (55 de ani) atrage toate privirile. La intrare, se află un manechin îmbrăcat într-o salopetă de soldat care ţine în mână steagul american, câteva luminiţe ce simbolizează acelaşi steag şi o pancartă pe care scrie "SUA-Magazin de haine second-hand". Bărbatul îşi aprovizionează magazinul cu marfă adusă de la New York. Sora sa, plecată de aproape 10 ani şi stabilită în Oraşul Luminilor, este cea care îi trimite hainele.

Ca orice comerciant de second-hand spune că cele mai multe dintre lucruri sunt noi şi că le vinde în regim „outlet" (n.red.: haine noi comercializate la ultimul preţ).

Bărbatul a purtat şi el uniforma americanilor


    Gheorghe Olteanu  se mândreşte  cu afacerea sa (FOTOGRAFII: MĂDĂLIN SOFRONIE)
Gheorghe Olteanu se mândreşte cu afacerea sa (FOTOGRAFII: MĂDĂLIN SOFRONIE)

În realitate, se vede că americanii au îmbrăcat de multe ori pantalonii sau bluzele scoase la vânzare.Oricum, magazinul are de toate, până şi uniformele purtate de soldaţii din State în misiunile din Afganistan.

Îl credem pe cuvânt abia când scoate de pe un umeraş o uniformă purtată de Roger, un soldat înrolat în Marina Americană, şi o arată unui client care a cumpărat-o pentru o partidă de pescuit. Acestea costă 60 de lei şi sunt preferate de pescari şi vânători.

"Le preferă pentru că sunt făcute din materiale rezistente. Nu reţin umezeala şi nici nu trece vântul prin ele. Pentru cei care nu au bani de un costum întreg, le dau separat la jumătate de preţ fie jacheta, fie pantalonii", spune patronul care vinde haine din America. Gheorghe Olteanu n-a ajuns niciodată în Statele Unite. Spune că îi e frică să zboare cu avionul.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net