Tânărul președinte francez ajunge astăzi la București, alături de soția sa. Cuplul Brigitte (64 de ani) – Emmanuel (39 ani) Macron a fost mereu în atenția opiniei publice datorită diferenței mari de vârstă dintre ei. Deși sunt tot timpul expuși răutăților, cei doi se iubesc și sunt foarte uniți. Click! îți spune cum a început povestea lor de dragoste.


Emmanuel Macron a întâlnit-o pe Brigitte Trogneux pe când era un puşti de 15 ani, iar doi ani mai târziu acesta i-a făcut o promisiune pe care avea să o îndeplinească.

„La vârsta de 17 ani, Emmanuel mi-a spus <<Orice vei face, eu o să mă însor cu tine>>”, a povestit Brigitte Trogneux jurnaliştilor de la Paris Match anul trecut.

Relaţia dintre cei doi a început după ce Macron a jucat într-o piesă de teatru a lui Brigitte, atunci când avea doar 18 ani, în cadrul unei şcoli iezuite private din Amiens, nordul Franţei. La acea vreme, Brigitte Auziere, căsătorită şi mamă a trei copii, era responsabila grupului de teatru, iar Emmanuel, un iubitor al literaturii, era membru al grupului.

Ulterior, acesta s-a mutat la Paris pentru ultimul său an de liceu, perioadă în care cei doi vorbeau constant.

„Ne sunam mereu unul pe altul, petreceam ore întregi la telefon”, a declarat acesta într-un interviu.

În cadrul unui documentar, Trogneux a povestit cum tânărul a reuşit să-i pătrundă în suflet: „Pas cu pas, el a reuşit să spargă toate barierele, cu răbdare, în toate modurile posibile”.

„Nu era un adolescent. El avea relaţii de egalitate cu adulţii”, a completat Brigitte Trogneux, acum în vârstă de 64 de ani.

Într-un final, Brigitte s-a mutat în capitala Franţei pentru a-i fi alături şi pentru a divorţa de soţul ei şi de atunci au fost nedespărţiţi.

Cei doi s-au căsătorit în 2007, iar Brigitte i-a fost alături în strânsa campanie prezidenţială.

„Nu o ascund”, a spus Macron pentru un canal de televiziune francez. „Este parte din viaţa mea, aşa cum a fost mereu”.

 
 
Loading...