Povestea disperată a unei mame! Daniela mai are de trăit o singură lună! Dă-i o şansă la viaţă!

Ultima actualizare:

    Daniela a ales să spere în continuare la viaţă, pentru fiul eiFoto Captura Antena 1
Daniela a ales să spere în continuare la viaţă, pentru fiul eiFoto Captura Antena 1

Caz incredibil! O tânără mamă se luptă să trăiască, pentru fiul ei în vârstă de numai trei ani. Daniela (27 de ani) suferă de o maladie necruţătoare, are cancer, iar medicii români i-au mai dat de trăit doar o lună.

Emoţionant! Recent, Daniela a aflat că aici în ţară, medicii nu o mai pot opera, deoarece ar fi mult prea riscant. Există, însă, o şansă în Turcia, unde medicii au chemat-o la tratament. Acolo este ultima ei speranţă, din păcate. Dar, pentru a putea să-şi poată vedea fiul crescând, Daniela are nevoie de ajutor... 

Pentru copilul ei, Daniela îşi ascunde durerea în spatele unui zâmbet cald. Este puternică şi se luptă cu toată puterea care i-a mai rămas să supravieţuiască.

Daniela, alături de fiul ei în vârstă de trei ani, pe când era sănătoasă
Daniela, alături de fiul ei în vârstă de trei ani, pe când era sănătoasă

Daniela are 27 de ani şi avea, până anul trecut, o viaţă împlinită. Devenise mamă de curând, când a aflat că suferă de cancer de col uterin. După o operaţie şi patru luni de chimioterapie, femeia a crezut că se va face bine, în timp. Dar boala a recidivat violent. Pe lângă alte tumori nou apărute, Danielei i-a apărut şi un cheag de sânge pe artera care duce spre plămâni, iar o nouă intervenţie chirurgicală e aproape imposibilă, în aceste condiţii.

Totuşi, Daniela a ales să spere în continuare, pentru copilul ei iubit! Vrea să caute soluţii pentru viaţa ei şi pentru viitorul micuţului ei. A găsit un răspuns pozitiv la o clinică din Turcia. Doar că, acolo, numai pentru analize şi pentru primele zile de tratament, Daniela ar trebui să plătească 5.000 de euro. Până în prezent, tânăra a reuşit să strângă doar jumătate din sumă. Prin urmare, ea are mare nevoie de ajutor…

Deşi e tot mai slăbită, Daniela nu-şi pierde curajul! Cei care o pot ajuta pe Daniela, sunt rugaţi să o facă! Fiecare clipă este preţioasă pentru ea! Vezi aici datele ei de contat!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net