Povestea emoționantă a șoferului român de TIR, văzut plângând într-o parcare din Austria: „Nu vrea bani, doar ceva de mâncare!”

Ultima actualizare:

    Șoferul a suferit un accident în Austria și a fost lăsat baltă de patronul luiFoto: Facebook
Șoferul a suferit un accident în Austria și a fost lăsat baltă de patronul luiFoto: Facebook

Un șofer român de TIR a fost văzut plângând într-o parcare din Austria. Bărbatul a vorbit la telefon cu mai mulți colegi, iar aceștia au fost impresionați de situația lui. El a cerut ajutorul pe grupurile de Facebook ale camionagiilor.

Românul susține că a fost implicat într-un accident și că nu mai are bani să ajungă acasă. Patronul firmei pentru care lucrează l-ar fi lăsat baltă și  nu îi mai răspunde la telefon. Mai mulți colegi ai șoferului de TIR au luat legătura cu el, după ce s-a speculat inițial că ar fi vorba de un scroc ce vrea să profite de bunătatea oamenilor, relatează observator.tv

Oamenii au sărit în ajutorul românului

„Toți ne-am străduit să ajutăm cum putem, să distribuim pe toate grupurile. Alții am trimis bani omului în cont.  Domnul Viorel a sunat la un prieten din poliție. Vă mulțumesc tuturor membrilor grupului care au sărit în număr record în ajutor. Oameni care mai scriu și doresc să îl ajute pe acest domn. Stimă și respect pentru voi oameni buni”, a fost postarea care a confirmat că povestea este adevărată. Românul a trimis două fotografii cu TIR-ul, iar mai mulți șoferi au anunțat că au vorbit cu el la telefon și că tot ce i s-a întâmplat este complet real.

„Da este adevărat. Omul nu vrea bani. Plânge! Vrea doar mâncare, atât!”, a scris un șofer care a vorbit cu el la telefon.

Parteneri

image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net