Povestea impresionantă a băiatului de 10 ani care îşi vinde jucăriile în stradă pentru haine

Ultima actualizare:

    Micuţul de zece ani vine în fiecare dimineaţă cu jucările Foto: Facebook
Micuţul de zece ani vine în fiecare dimineaţă cu jucările Foto: Facebook

O poveste cutremurătoare a impresionat internauţii. O imagine cu un băieţel de zece ani care îşi vinde jucăriile face înconjurul unui site de socializare, după ce a fost publicată alături de un mesaj în care este spusă situaţia micuţului.

În fotografia publicată pe contul de Facebook al unui DJ din Mioveni, Silvan - DJ Ewi, apare un băiat de zece ani, care să pe un scaun, în faţa unui tarabe improvizate cu jucării. El vine în fiecare dimineaţă într-un gang de lângă un dispensar pentru a încerca să obţină bani pentru haine. 

”Îşi vinde jucăriile ca să îşi cumpere haine de iarnă. Cam aşa procedează un băiat de 10 ani. L-am găsit în Mioveni, gangul de la dispensar (lângă Codimpex). Nu ştiu mare lucru despre el, a zis că părinţii sunt divorţaţi. Mi-a spus că vrea să îşi cumpere haine şi un zmeu”, a fost mesajul publicat de DJ. 

simeon stalpnicul png

Conform adevărul.ro, părinţii baiatului sunt divorţaţi, iar el stă cu mama şi bunica. Micuţul are un frate de şapte ani, a povestit o femeie care stă vizaviz de casa băiatului. 

”Sunt doi fraţi, cel mare - care îşi vinde jucăriile, are 10 ani, iar cel mic are 7 ani. Locuiesc împreună cu mama şi bunica maternă în blocul M3, scara C, de pe Bulevardul Dacia din Mioveni. Băiatul îşi vinde jucăriile la gangul de lângă dispensarul din Mioveni, foarte aproape de ultima staţie de maxi-taxi din Mioveni, pe partea stângă, la vreun kilometru de Primărie. Copilul trebuie ajutat, asta e clar. Însă nu cred că ar fi o soluţie bună să li se dea bani părinţilor, în ideea că aceştia îi vor cumpăra haine. Părinţii sunt divorţaţi. Din câte ştiu, mama are unele probleme psihice, iar tatăl copiilor este alcoolic. Bunica îşi varsă des nervii pe băieţel, al cărui prenume e Ninel. Am auzit-o de multe ori din stradă cum îl înjura”, a declarat Laura Anton.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net