Povestea pisicii dintr-un magazin sigilat de ANAF înainte de Revelion

Ultima actualizare:

    Pisica a stat în magazin cât timp acesta a fost închiscaptură video
Pisica a stat în magazin cât timp acesta a fost închiscaptură video

În urmă cu două luni, inspectorii ANAF au închis un magazin din Drobeta Turnu Severin fără să ştie că înăuntru a rămas captivă o pisică. Felina a ajuns celebră după ce a fost filmată înăuntru, singură printre rafturi. Vineri, 5 februarie, trebuia să fie ziua eliberării.

Un reporter Agerpres a urmărit la faţa locului procesul de desigilare a magazinului de îmbrăcăminte şi încălţăminte de către reprezentanţii ANAF şi căutările pentru pisica galbenă. Vestea că animalul va fi eliberat se răspândise printre localnici, astfel că vineri dimineaţă se strânseseră destul de mulţi oameni curioşi să vadă ce se întâmplă.

Căutarea pisicii nu a dat rezultate la început şi o parte dintre cei prezenţi au bănuit fie că a fost eliberată între timp, fie a ieşit singură din magazin, chinuită de foame. Când lumea îşi pierduse speranţa, felina a ieşit dintr-o cizmă de damă şi a început să alerge prin încăpere. Cineva a prins-o, dar pentru puţin timp. Pisica a reuşit să-i sară din braţe şi s-a făcut iar nevăzută.

În aceste condiţii, după plecarea inspectorilor ANAF, misiunea de a prinde pisica le-a revenit angajatelor magazinului, mai scrie Agerpres. Reportajul complet, aici.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
cuplu cearta jpg
ploi jpeg
bar g712d79cb7 1920 jpg
fabrica 2 1600x1000 jpg
Papanasi png
Vipera neagră Foto Adrian Florin Vrăbiescu (2) jpg
Carne de pui jpg
Caine in cusca FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net