Povestea unei argeșence de 20 ani: Obligată să se prostitueze în Germania, fata a fost salvată de un client neamț

Ultima actualizare:

    Tânăra a fost racolată prin metoda LoverboyFoto: adevarul.ro
Tânăra a fost racolată prin metoda LoverboyFoto: adevarul.ro

Originară din comuna argeşeană Mioarele, Bianca are doar 20 de ani, însă le-a supraviețuit cu greu. Maltratată de propriul tată, la 14 ani a plecat de acasă cîmreună cu iubitul, iar la 17 a ajuns în Germania, unde cel de care se îndrăgostise i-a devenit proxenet.

Povestea de viaţă a Biancăi este extrem de dură. Cu părinții divorțați de când ea era mică, fata a rămas în grija tatălui. Bătută de și lăsată și nemâncată de proriul părinte, Bianca a ajuns ca la 14 ani să se îndrăgostească de un băiat mai mare ca ea. Cei doi s-au mutat împreună în scurt timp, iar după ce Bianca a împlinit 17 ani, tânărul, care în realitate era traficant de tinere, a convins-o să meargă cu el în oraşul german Wurzburg din Bavaria, scrie adevarul.ro.  

După câteva zile, conform rechizitoriului procurorilor DIICOT Piteşti, iubitul Biancăi a fotţat-o să lucreze într-un bar de noapte ce în realitate era un bordel. Pentru că tânăra l-a refuzat şi l-a rugat să o lase să se întoarcă în România, aşa-zisul iubit a bătut-o crunt şi i-a luat şi actele, obligând-o să se prostitueze în barul de noapte din Wurzburg.

Locuia într-un bordel

Amenințată de tânărul de care se îndrăgostise, fata a fost obligată să locuiască în bordel. Primul ei client, un cetăţean german, a fost norocul și salvarea ei. Atras de Bianca, acelaşi client a revenit în următoarele cinci zile,plătind câte 300 de euro ca să stea cu ea toată noaptea.

A și văzut, într-un din nopți, când pleca de la bordel, tânăra era bătută de către proxenetul din România. S-a repezit într-un suflet ca să intervină, însă proxenetul a fugit. Atunci, bărbatul a vrut să cheme poliţiştii, însă tânăra l-a refuzat. 

Cum a scăpat din mâinile proxenetului  

După încă o zi, clientul a revenit, a plătit tariful tinerei, însă nu a mai făcut sex cu ea, ci a stat de vorbă mai multe ore, convingând-o să plece cu el. Au reușit să fugă și au rămas timp de mai multe luni în Germania. La un moment dat, au venit împreună în Tomânia, în Atgeș, unde s-au întâlnit, întâmplător, cu proxenetul.

Extrem de violent, acesta l-a luat la bătaie pe iubitul german al fetei, iar acesta din urmă a sesizat Poliţia Argeş. A fost deschis un dosar penal, iar după ce bărbatul din Germania le-a povestit totul poliţiştilor, dosarul a fost preluat de către DIICOT Piteşti. Săptămâna trecută, proxenetul a fost trimis în judecată pentru trafic de minori. 

Citește și: 

Pitești: Proxenet și client, bătaie cu cuțitele pentru că nu s-au înțeles asupra banilor pentru serviciile sexuale ale unei tinereProstituată din Deva, bătută crunt de un client italian pentru că l-a pus să se spele!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image png
Château d'Armainvilliers jpg
judecatoare pascu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net