PREMIERĂ. 22 de deputați amendați cu jumătate din salariu!

Ultima actualizare:

    22 de deputați au fost amendați cu câte 2.000 lei
22 de deputați au fost amendați cu câte 2.000 lei

Am trăit să o vedem și pe asta! 22 de deputați au fost amendați cu cîte 2.000 lei fiecare pentru că au refuzat să constate încetarea mandatului lui Petre Roman, găsit incompatibil de ANI.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) i-a amendat marţi pe cei 22 de deputaţi din Comisia Juridică, de Disciplină şi Imunităţi, cu suma maximă, câte 2.000 de lei, pentru că aceştia nu pun în aplicare Raportul de evaluare al ANI, prin care deputatul PNL Petre Roman a fost găsit incompatibil cu funcţia, scrie gandul.info.

Aceştia au refuzat să ia act că mandatul de deputat al lui Petre Roman a încetat, ca urmare a rămânerii definitive a Raportului de Evaluare al ANI în cazul lui.

Roman a fost găsit incompatibil cu funcţia, pentru că din 20 decembrie 2012, fostul premier a fost simultan şi deputat, şi Persoană Fizică Autorizată (PFA).

Raportul ANI a rămas definitiv după ce Petre Roman nu l-a contestat în instanţă în termenul legal.

Așadar, vor lua 2.000 lei mai puțini bani la salariu deputaţii Nicolae Nica, Theodor Nicolescu, Valeria Schelean, Gabriel Andronache, Sorin Stragea, Luminiţa Adam, Steluţa Cătăniciu, Dănuţ Culeţu, Ioan Cupşa, Daniel Fenechiu, Daniel Florea, Iusein Ibram, Aurelian Ionescu, Marius Manolache, Ion Marocico, Ion Bogdan Mihăilescu, Niculina Mocioi, Cosmin Necula, Eugen Nicolicea, Victor Roman, Cătălina Ştefănescu şi Vasile Varga.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net