Premieră pentru turismul românesc: «City Break în Braşov»

Ultima actualizare:

Programul este derulat prin agenţiile de turism membre ale ANAT şi este structurat în două etape 1-6 mai (perioada minivacanţei de 1 mai şi Paşte) şi 10-12 mai, în primul weekend după Paşte, de Duminica Tomii, când are loc Parada Junilor Braşoveni, potrivit Agerpres.

"Testăm în premieră acest produs turistic, la Braşov, şi intenţionăm să extindem apoi oferta la Bucureşti, Sibiu şi Constanţa", a declarat preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Promovare a Turismului din România, Corina Martin.

Turiştii pot beneficia de pachete de 2, 3 sau 5 nopţi de cazare, mic dejun inclus, în unităţi clasificate la 2, 3 şi 4 stele. Aceştia beneficiază, totodată, de vouchere care asigură accesul la atracţii culturale şi de petrecere a timpului liber în sistem "1 plus 1 gratis" - o persoană plăteşte bilet, o persoană intră gratuit. Numărul voucherelor este proporţional cu cel al nopţilor de cazare.

Opţional, turiştii pot rezerva şi masa de Paşte din 5 mai 2013, la tariful de 90 lei pentru o persoană.

Lista cu unităţile de cazare şi atracţiile culturale şi de petrecere a timpului liber va fi actualizată zilnic pe site-ul www.brasovtourism.eu.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net