Însoţit doar de un agent SPP şi fără să facă zarvă, premierul Dacian Cioloş (46 de ani) a fost, sâmbătă, la cumpărături într-un hipermarket din oraşul său natal, Zalău, unde merge să-şi viziteze rudele, de câte ori are posibilitatea.


Fotografia a fost publicată pe contul său de un utilizator Facebook. Cu discreţia cu care a obişnuit deja opinia publică şi îmbrăcat simplu, în blugi şi o geacă, premierul a fost fotografiat în timp ce stătea de vorbă cu un bărbat, în apropiere de rafturile cu dulciuri, scrie adevarul.ro. Utilizatorul Facebook spune că Cioloş a fost însoţit doar de un agent SPP şi nu a ieşit deloc în evidenţă.

base8-act-10-2col-baza-ciol.jpg

10 iunie 2012. Traian Băsescu, într-un centru comercial din nordul Capitalei

„Abia dacă l-au recunoscut vreo trei persoane”, spune acesta. Răspunzând la comentariile unor prieteni făcute la postarea sa, Cristian Contras a precizat că premierul nu venise la magazin cu soţia sa, Valerie. În anii trecuţi, singurul politician care a fost surprins la cumpărături, prin diverse hipermarketuri din Bucureşti, a fost preşedintele Traian Băsescu. De cele mai multe ori, el era însoţit de Maria Băsescu, însă, au fost şi cazuri în care Băsescu mergea la cumpărături singur, doar cu agenţii SPP.

 
 
Loading...