Premierul Dacian Cioloș, despre egalitatea între sexe

Ultima actualizare:

    Dacian Cioloș a fost desemnat prim-ministru după demisia guvernului condus de Victor Ponta în noiembrie 2015
Dacian Cioloș a fost desemnat prim-ministru după demisia guvernului condus de Victor Ponta în noiembrie 2015

Primul ministru Dacian Cioloş a postat, miercuri, pe contul său de Facebook, un mesaj video prin care anunţă că s-a alăturat campaniei „El pentru Ea”. Iată ce spune premierul despre egalitatea de șanse între femei și bărbați!

Dacian Cioloș se alătură campaniei inițiate de Naţiunile Unite în scopul promovării egalității de şanse între bărbaţi şi femei. Într-un mesaj video, el spune că „aşa cum este construită societatea, bărbaţii sunt privilegiaţi în faţa femeilor din mai multe puncte de vedere. Sentimentul este că trăim cu prejudecata că, pe unele funcţii, bărbaţii ar fi mai eficienţi decât femeile. Spun din experienţa personală că am întâlnit, de multe ori, o situaţie complet contrară când femeile au fost mult mai eficiente decât bărbaţii pe anumite funcţii”, spune Dacian Cioloş în mesajul său.

Premierul mai spune că principala problemă în obţinerea unei reprezentări echilibrate la nivelul societăţii între sexe rămân prejudecăţile legate de rolul femeii. ”Noi, bărbaţii, trebuie să avem curajul şi deschiderea să lăsăm spaţiu de manifestare femeilor în societate pentru că numai astfel vom găsi echilibrul în societate”, a spus Cioloş.

”Bărbaţii şi femeile, dacă sunt puşi pe locurile care le merită, pot să fie eficienţi şi pot aduce un plus societăţii”, a conchis premierul.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net