Premierul Florin Cîţu, vizită la Matei Balş: „Vă promit: vinovaţii vor suporta consecinţele, indiferent de funcţia pe care o au”

Ultima actualizare:

    Florin Cîțu acuză că fondurile din Sănătate au fost cheltuite pentru salarii și nu pentru investiții
Florin Cîțu acuză că fondurile din Sănătate au fost cheltuite pentru salarii și nu pentru investiții

Premierul Florin Cîţu a făcut sâmbătă o vizită la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş, pentru a se asigura „că nu le lipseşte nimic celor care cercetează cauza incendiului şi că nu va exista pauză în această anchetă”.

 „Salariile mari din sectorul public, comparativ cu sectorul privat, trebuie justificate de un mod de lucru profesionist. Indiferent de domeniul de activitate. Şi vă promit: vinovaţii vor suporta consecinţele, indiferent de funcţia pe care o au”, a transmis primul ministru la finalul vizitei.

Informaţia privind vizita prim-ministrului la spitalul unde vineri a avut loc un incendiu a fost făcută publică pe pagina de Facebook a lui Florin Cîţu. 

„Am mers pentru a mă asigura că nu le lipseşte nimic celor care cercetează cauza incendiului şi că nu va exista pauză în această anchetă. Avem nevoie de adevăr cât mai repede.

Am discutat cu managerul institutului, Maria Niţescu, şi cu doctorul Apostolescu, care a fost de gardă în noaptea incendiului. Mai sunt foarte multe lucruri de făcut în spitalele noastre.

Iar pentru mine este foarte clar că expresia «merge şi aşa» trebuie să dispară din mentalitatea care se reflectă în modul de lucru din instituţiile statului. Nimeni nu este mai presus de lege, iar în mandatul meu se va şi materializa acest principiu”, a scris prim-ministrul sâmbătă după amiază, pe Facebook. 

image
image
image
image
image
image
echinoctiul 2019 primavara jpeg
ninsori si ger in martie getty jpg
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net