Premierul Tudose, val de reproşuri la adresa ministrului transporturilor

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ședința de Guvern de vineri, 18 august, a început în forță. Premierul Mihai Tudose i-a făcut reproşuri ministrului transporturilor, Răzvan Cuc. ”La Tarom pierderi, CFR Marfă – pierdere, CFR Călători – pierdere. Nu mergeți în direcția bună!”.

Premierul Mihai Tudose i-a reproșat ministrului transporturilor lipsa de perfomanţă a companiei aeriene Tarom, care a încheiat primele şase luni ale acestui an cu pierderi de peste 100 de milioane de lei, scrie news.ro.

”Avem şi cifre proaste. Domnule ministru Cuc, acum trei săptămâni v-am întrebat de ce i-aţi prelungit mandatul cu patru luni celui de la Tarom (Eugen Davidoiu – n.r.) şi mi-aţi spus că vă asumaţi, că aveţi încredere în el şi că ştie ce are de făcut. Aşa este?”, l-a întrebat premierul pe ministrul Transporturilor, citat de news.ro.

”Da domnule prim-ministru, aşa este”, i-a răspuns Răzvan Cuc.

„Păi, eu să înţeleg că aveţi încredere în el şi împreună formaţi o echipă cu care vă asumaţi ce e acolo? 104 milioane pierdere pe 6 luni! CFR Marfă – pierdere, CFR Călători – pierdere. Înţeleg că e o echipă foarte bună, dar nu mergeţi în direcţia care trebuie”, i-a reporoşat Tudose.

Un alt reporş pe care prim-ministrul i l-a făcut lui Cuc a fost legat de faptul că reprezentanţii Ministerului Transporturilor nu merg pe şantierele unde sunt lucrări în desfăşurare pentru a urmări cum merg lucrurile.

„Dumneavoastră ştiţi că cei care au fost desemnaţi de dumneavoastră, în urma discuţiei de acum o lună jumate la minister, ca responsabili din partea ministerului pe diverse tronsoane de autostrăzi să se ducă acolo n-a fost niciunul? Vă spun eu!”, i s-a adresat premierului lui Cuc.

image
image
image
image
image
image
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net