Premierul Victor Ponta are zi grea luni

Ultima actualizare:

    Victopr Ponta va participa la ședința PSD
Victopr Ponta va participa la ședința PSD

Premierul Victor Ponta începe săptămâna cu o zi foarte grea. Și asta, pentru că, luni, PSD decide dacă susține în continuare actualul Guvern, Curtea Supremă judecă primul termen în dosarul Turceni-Rovinari, în care Ponta e inculpat, iar PNL depune o moțiune de cenzură.

În ședința de luni a Comitetului Executiv al PSD, la care și-a anunțat prezența și Victor Ponta, se va decide dacă acesta va fi în continuare susținut de partid.

Duminică, preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că nu a discutat acest subiect cu ceilalţi lideri ai partidului, dar că, personal, îl susţine pe Victor Ponta.

Tot luni, începe procesul în care Victor Ponta este acuzat de fals, complicitate la evaziune fiscală şi spălare de bani. Este vorba de dosarul Turceni-Rovinari. Faptele ar fi fost comise în perioada în care Ponta era avocat şi a colaborat cu cabinetul de avocatură al lui Dan Şova.

În plus, Victor Ponta are de înfruntat luni o moțiune de cenzură pe care PNL o depune în Parlament. Duminică seară, președintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, la Digi 24, că nu crede că „Gabriel Oprea și Liviu Dragnea vor să meargă cu acest bolnav Ponta în continuare”.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net