Preot din Călărași, anchetat de polițiști după ce i-a făcut avansuri unei minore, chiar în timpul spovedaniei

Ultima actualizare:

    Biserica unde slujește preotul acuzat de comportament indecentFoto: adevarul.ro
Biserica unde slujește preotul acuzat de comportament indecentFoto: adevarul.ro

Preotul din comuna călărășeană Curcani a ajuns în atenția mai marilor bisericii, a poliției și a întregii comunități după ce i-a făcut avansuri unei fete în vârstă de doar 14 ani. Slujitorul bisericii a fost înregistrat în timp ce îi vorbea cu tentă sexuală minorei chiar la sfânta spovedanie.

Întâmplarea s-a petrecut cu câteva zile înaintea de sărbătoarea Paştelui. Minora i-a povestit păţania mamei sale, iar aceasta a alertat Poliţia, prin apel la 112. De asemenea, a fost înștiințată și Episcopiei Soloboziei şi Călăraşilor, scrie adevarul.ro. Acum, comunitatea din Curcani fierbe şi aşteaptă deznodământul poveştii.  

Preot: Eu ştiu că ţie îţi place de mine şi mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste aşa... Nu ştiu cum să-ţi zic... O dragoste mai din priviri! Acum doi ani sau acum trei ani, când ţi-am zis că-mi place de tine, ne-am tot privit aşa prin biserică şi mi-am auzit vorbe că, uite, părintele se uită la fata lui... Poate ai auzit şi tu!

Copilă: Am auzit, da!

Preot: Bine, tu eşti copil, dar... na. Şi-am zis aşa, să nu mai mă uit la tine. Dar... totuşi. Parcă mă face să mă uit. Nu ştiu... ochii... Şi... acum, ultima oară, te-am întrebat prea dur aşa, adică. Poate voiai să zici ceva şi nu ai zis.

Copilă: A, nu!

Preot: Ba da!

Copilă: Nu!

Preot: Ba da, voiai să zici ceva.

Copilă: Nu voiam!

Preot: Sigur?

Copilă: Sigur!  

Aceasta este conversaţia pe care preotul paroh din Curcani a avut-o cu fata de 14 ani chiar la sfânta spovedanie, conform DIGI 24. Postat pe site-urile de socializare, dialogul dintre preot şi copil s-a viralizat rapid şi-a pus pe jar comunitatea din Curcani. Poliţia încearcă să facă lumină în acest caz. 

Citește și: 

Cine este preotul prins că întreţinea relaţii sexuale cu un minor

Viaţa paralelă a preotului pedofil din Constanța

image
image
image
image
image
image
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net