Preotul din comuna călărășeană Curcani a ajuns în atenția mai marilor bisericii, a poliției și a întregii comunități după ce i-a făcut avansuri unei fete în vârstă de doar 14 ani. Slujitorul bisericii a fost înregistrat în timp ce îi vorbea cu tentă sexuală minorei chiar la sfânta spovedanie.


Întâmplarea s-a petrecut cu câteva zile înaintea de sărbătoarea Paştelui. Minora i-a povestit păţania mamei sale, iar aceasta a alertat Poliţia, prin apel la 112. De asemenea, a fost înștiințată și Episcopiei Soloboziei şi Călăraşilor, scrie adevarul.ro. Acum, comunitatea din Curcani fierbe şi aşteaptă deznodământul poveştii.  

Preot: Eu ştiu că ţie îţi place de mine şi mie îmi place de tine, da? Adică e o dragoste aşa... Nu ştiu cum să-ţi zic... O dragoste mai din priviri! Acum doi ani sau acum trei ani, când ţi-am zis că-mi place de tine, ne-am tot privit aşa prin biserică şi mi-am auzit vorbe că, uite, părintele se uită la fata lui... Poate ai auzit şi tu!

Copilă: Am auzit, da!

Preot: Bine, tu eşti copil, dar... na. Şi-am zis aşa, să nu mai mă uit la tine. Dar... totuşi. Parcă mă face să mă uit. Nu ştiu... ochii... Şi... acum, ultima oară, te-am întrebat prea dur aşa, adică. Poate voiai să zici ceva şi nu ai zis.

Copilă: A, nu!

Preot: Ba da!

Copilă: Nu!

Preot: Ba da, voiai să zici ceva.

Copilă: Nu voiam!

Preot: Sigur?

Copilă: Sigur!  

Aceasta este conversaţia pe care preotul paroh din Curcani a avut-o cu fata de 14 ani chiar la sfânta spovedanie, conform DIGI 24. Postat pe site-urile de socializare, dialogul dintre preot şi copil s-a viralizat rapid şi-a pus pe jar comunitatea din Curcani. Poliţia încearcă să facă lumină în acest caz. 

 

Citește și: 

 

Cine este preotul prins că întreţinea relaţii sexuale cu un minor

 

Viaţa paralelă a preotului pedofil din Constanța

 
 
Loading...