Un preot din Chiajna a fost ucis, duminică, de o soferiţă băută, care nu avea permis de conducere, conform romaniatv.net.


Un accident mortal a avut loc, duminică dimineaţă, în Chiajna. Preotul din localitatea de lângă Bucureşti a fost omorât pe loc de o şoferiţă care a intrat cu maşina în el, informează romaniatv.net.

Potrivit primelor informaţii, femeie consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan şi nu poseda permis auto.

"Şoferiţa unei Dacii Logan a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi l-a lovit mortal pe preotul din localitate. În urma primelor cercetări, s-a stabilit că femeia consumase alcool şi nu avea permis de conducere", a declarat la România TV un reprezentant al Poliţiei din Chiajna.

După ce l-a lovit în plin pe preot, şoferiţa a intrat cu maşina într-o ţeavă de gaze, pe care a rupt-o. Autorităţile au oprit distrubuţia de gaze în localitatea Chiajna până la remedierea avariei.

După ce l-a lovit în plin pe preot, şoferiţa a intrat cu maşina într-o ţeavă de gaze, pe care a rupt-o, a derapat şi s-a răsturnat de mai multe ori. Autorităţile au oprit distrubuţia de gaze în localitatea Chiajna până la remedierea avariei.

Preotul avea 31 de ani şi urma să devină tătic. Familia lui se află în stare de şoc. "A lăsat în urmă o fetiţă, o mamă însărcinată. Păcat, a fost un om excepţional. Făcea nişte slujbe deosebite", a declarat un enoriaş.

Şoferiţa, în vârstă de doar 22 de ani, este cercetată pentru ucidere din culpă.

 
 
Loading...