Preot din Italia sedus și șantajat de un român. Ce l-a pus să facă suspectul

Ultima actualizare:

    Preotul șantajat slujește în regiunea BresciaFoto: italia.directbooking.ro
Preotul șantajat slujește în regiunea BresciaFoto: italia.directbooking.ro

Inventivitatea și lipsa de scrupule a infractorilor nu țin cont de vârstă. Petrică, un român de 22 de ani a fost reținut după ce a șantajat cu înregistrări sexuale compromițătoare un preot din provincia Brescia.

De ce este acuzat românul? Suspectul l-a sedus pe preot și l-a filmat în timp ce făcea lucruri degradante, pentru ca apoi să-i ceară bani în schimbul trecerii sub tăcere a exceselor sexuale, relatează stiridiaspora.ro.

Ce spune poliția italiană despre modul cum a șantajat românul

Românul a furat agenda telefonică a preotului și l-a amenințat că va trimite filmulețele compromițătoare către enoriașii săi. Suspectul i-a cerut prelatului suma de 50.000 de euro pentru a nu face publice înregistrările. Speriat, acesta a acceptat să-i ofere șantajistului o sumă de bani dar a spus că nu are decât 14.000 de euro. Tânărul a luat banii dar a spus că nu este suficient și că se va întoarce după alți bani. Preotul a crezut că a scăpat dar la următoarea vizită a suspectului, care a venit să-i ceară iarăși bani, s-a decis să ceară ajutorul poliției indiferent de consecințe. A dat declarații complete și românul a fost reținut

Unde a fost prins românul care a șantajat preotul cu imagini erotice

Suspectul român a fost interogat și a scăpat inițial de ordinul de detenție preventivă, urmând să rămână la dispoziția autorităților pe durata cercetărilor. Văzându-se liber, Petrică a fugit din țară deși nu avea voie să părăsească adresa de domiciliu. O lună mai târziu, a fost arestat la Fernetti de către Poliția de Stat. O patrulă a Carabinierilor din Aurisina l-a reținut pe tânărul român, în timp ce intra în Italia din pasul Fernetti, după ce petrecuse Paștele catolic în România. Militarii l-au interogat, au descoperit trecutul criminal al românului și l-au dus la secția de poliție. Acolo a fost pus în aplicare ordinul de arestare preventivă, emis de magistrații de la Curtea din Brescia.

Citiți și

Tânăr de 19 ani, condamnat pentru șantaj sexual. O fată de 14 ani, una dintre victimele bărbatului

Şantajat că a făcut sex cu o prostituată şi cu «peştele» ei

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net