Preoteasa s-a spânzurat la şase luni după ce devenise mamă

Ultima actualizare:

    Preotul Vladimir Florea şi Anca, soţia saFoto: Facebook / Vladimir Florea
Preotul Vladimir Florea şi Anca, soţia saFoto: Facebook / Vladimir Florea

Dramă! Anca-Ştefania Florea (37 de ani), soţia preotului Vladimir Florea, a fost găsită moartă în locuinţa din comuna Valu lui Traian (Constanţa). După mulţi ani de aşteptare, ea adusese pe lume un copil, în urmă cu 6 luni. Băieţelul a fost botezat Serafim, iar soţii Florea spuneau că el este „minunea“ lor.

Potrivit poliţiştilor, preoteasa a fost găsită miercuri spânzurată. Preotul a postat pe Facebook: „Dumnezeu să te ierte! Preoteasa mea bună şi blândă la inimă, Anca-Ştefania, Îngerul meu care va veghea de sus din Împărăţia lui Dumnezeu, pentru Serafim şi Mine, care doriţi să vă luaţi rămas bun, la Cimitirul Central“. Moartea femeii e şocantă pentru cei care o cunoşteau. „Era întotdeauna tăcută, în genunchi, la slujbă la biserică, genul de femeie care îşi urma bărbatul. Era atât de fericită că reuşise să aibă un copil! Ce a fost atât de grav încât n-a mai putut rezista... Dumnezeu ştie“, spun enoriaşii.

Preotului Vladimir Florea (39 de ani), originar din comuna 23 August, i s-a dus vestea rapid pentru apropierea sa faţă de enoriaşi. Asta a făcut ca părintele să fie căutat de oameni de la depărtare, care făceau coadă la biserica sa. Comportamentul său nu a fost pe placul Arhiepiscopiei Tomisului, care l-a acuzat de practici şi rânduieli nebisericeşti.  „I s-a reproşat lipsa de smerenie, el se crede un al doilea Arsenie Boca sau Arsenie Papacioc”, povestesc mai mulţi clerici. Localnicii din Valu lui Traian spun că femeia deschidea poarta când el intra în curte. „O persecuta, se purta cu ea cum te porţi cu o slugă. El chema oameni acasă să le citească. Ea era servitoarea. Era în depresie de mult timp“, povestesc vecinii. 

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net