Preotul acuzat de pedofilie, apărat cu străşnicie de enoriaşi: “Pomohaci nu e vinovat”

Ultima actualizare:

    Mulţi credincioşi s-au făcut scut pentru părintele Cristian PomohaciFoto: "Adevărul"
Mulţi credincioşi s-au făcut scut pentru părintele Cristian PomohaciFoto: "Adevărul"

Enoriaşii îi iau apărarea! Chiar dacă a fost oprit pentru 30 de zile de la slujire, decizie luată de Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia, preotul Cristian Pomohaci, acuzat de pedofilie, e susţinut de mulţi credincioşi.

Aproape 300 de persoane au venit luni, la Alba Iulia, pentru a-l susţine pe preotul Cristain Pomohaci. O înregistrare apărută săptămâna trecută ar surprinde avansurile pe care părintele, cântăreţ de muzică popular şi vedetă TV, i le-ar fi făcut lui Flaviu, un adolescent de 17 ani. În înregistrarea publicată de ziardecluj.ro, un bărbat, despre care se presupune că ar fi Cristian Pomohaci, discută cu un tânăr căruia îi spune că este “prea sensibil”, că este “un bărbat frumos” şi căruia îi cere să îi arate organul sexual, pe care îl denumeşte “ciocan”. Mai mult, presupusul preot îi spune puştiului de 17 ani: “Dacă între noi o să fie, Flaviu, numai drag, de exemplu, facem sex, te plătesc pentru sex!”. Conducerea Arhiepiscopiei Ortodoxe de Alba Iulia s-a sesizat şi Pomohaci a fost oprit de la slujirea Sfintelor Taine şi a tuturor slujbelor bisericeşti pe o perioadă de 30 de zile, timp în care trebuie să aducă argumente pentru dezvinovăţirea sa.

“Nu ne-a lăsat singuri niciodată”

Susţinătorii preotului-vedetă din Moşuni sunt revoltaţi. „Nu este vinovat. Tot ce s-a spus despre el este fals. Părintele nu ar fi făcut aşa ceva”, răbufneşte o enoriaşă. ”Ne-a învăţat să avem familii, să nu aruncăm cu piatra în cel care ne dă pâine”, explică un alt credincios prezent în faţa Arhiepiscopiei. “Ne-a rugat frumos: «Nu mergeţi la Alba Iulia, lăsaţi-mă singur». Nu cred că putem să îl lăsam pentru că nici el nu ne-a lăsat singuri niciodată”, adaugă enoriaşul.

Vezi video pe adevarul.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net