Cristian Pomohaci nu traversează cea mai bună perioadă a vieții sale. Pe lângă scandalul sexual de proporții care a șocat întreaga țară, fiind cercetat pentru că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor, părintele-cântăreț are acum probleme cu Poliția Rutieră, după ce a fost prins conducând cu viteză.


Cristian Pomohaci a fost oprit de Poliția Rutieră pentru că a condus peste limita legală. Preotul a fost oprit de autorități pentru că circula cu o viteză de 92 de kilometri la oră, pe un drum pe care viteza maximă admisă era de 50 de kilometri la oră.

Deși mai avea puțin până la limita de viteză care i-ar fi putut suspenda permisul de conducere, polițiștii au fost îngăduitori și i-au dat doar un avertisment. Astfel, părintele-cântăreț a scăpat de o amendă care ar fi putut ajunge până la 3.000 de lei.

Cu toate acestea, preotul Pomohaci nu a fost mulțumit de hotărârea polițiștilor și a refuzat semnarea procesului verbal, pe care l-a contestat ulteior în istanță, însă fără succes. Acesta a invocat lipsa verificării metrologice a radarului, dar și faptul că în zonă ar fi existat stâlpi de înaltă tensiune care ar fi bruiat radarul, potrivit romaniatv.net.

Preotul Cristian Pomohaci este implicat într-un scandal de proporții, acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu un băiat minor. De când această situație a fost făcută publică, părintele a fost pus la zid de numerose dezvăluiri care îi îngreunează munca de a demonstra că este nevinovat.

 
 
Loading...