PRESA BRITANICĂ: Românii, pe locul doi în comiterea de infracţiuni în Anglia

Ultima actualizare:

Potrivit publicaţiei, "date şocante" arată că Poliţia Metropolitană a efectuat în ultimii cinci ani 27.725 de arestări în rândul imigranţilor români pentru infracţiuni care includ violuri şi crime. Şi asta, în contextul în care, în prezent, în Marea Britanie trăiesc 68.000 de imigranţi români.

"Aceste date statistice subminează asigurările oferite de oficialii români, potrivit cărora Marea Britanie nu are de ce să se teamă în urma unei diminuări a controalelor la frontieră", comentează publicaţia.

Aceleaşi date arată că poliţia britanică a efectuat aproximativ 35.000 de arestări în rândul imigranţilor polonezi, din 2008 şi până în prezent, aproximativ 600.000 de imigranţi polonezi trăind, în prezent, în Marea Britanie.

"Daily Express" mai notează că date recente arată că numărul românilor aflaţi în închisori britanice a crescut cu aproximativ 40%, de la 454 în septembrie 2011 la 624 anul trecut.

Potrivit publicaţiei, care citează poliţia, imigranţii români sunt responsabili totodată de 92% din fraudele comise la bancomate în Marea Britanie.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net