Preşedintele Donald Trump, pe sticle de bere şi costume de baie

Ultima actualizare:

    Berea se vinde deja foarte bine
Berea se vinde deja foarte bine

După ce a ajuns la Casa Albă, Donald Trump (71 de ani) şi ideile sale controversate au intrat în atenţia tuturor. Un producător de bere american şi doi berari mexicani au lansat împreună o nouă marcă de bere, numită “Amigous Cerveza”, ca să arate că nu este nevoie de un zid între SUA şi Mexic, cum doreşte preşedintele american.

Denumirea noului sortiment de bere s-ar traduce “Berea prietenilor”, cu menţiunea că în loc de “amigos”, care înseamnă prieteni în spaniolă, este scris “amigous”, cum pronunţă americanii. Iar pe etichetă este prezent chiar Donald Trump, în costum de mariachi (n.r cântăreţi de muzică tradiţională mexicană). Berea se vinde deja foarte bine. Chipul preşedintelui american apare şi pe costumele de baie marca Beloved Shirts. Acestea costă 49,95 de dolari (204 de lei), bucata. Iar cele care le cumpără spun în glumă că “le fac trupul măreţ din nou”, după sloganul lui Trump “Să facem America măreaţă din nou!”.


    Un costum costă  49,95 de dolari
Un costum costă 49,95 de dolari
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net