Presedintele TVR a facut infarct în noaptea de Înviere. Ce spun medicii despre starea realizatorului tv

Ultima actualizare:

    Stelian Tănase ştie de sănătatea lui Băsescu
Stelian Tănase ştie de sănătatea lui Băsescu

Președintele interimar al TVR, Stelian Tănase, rămâne şi luni sub monitorizare la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "C.C. Iliescu" din Capitală după ce a suferit un infarct sâmbătă seara, în noaptea de Înviere.

UPDATE 21 aprilie Scriitorul şi realizatorul TV Stelian Tănase, director interimar al TVR, care a suferit un infarct sâmbătă seara, rămâne sub monitorizare la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare "C.C. Iliescu" din Capitală, starea sa fiind bună, după cum au declarat pentru Mediafax surse medicale.

Stelian Tănase a fost internat la spitalul Fundeni. La ora redactării știrii, președintele interimar al TVR este încă la Terapie Intensivă, unde va sta până luni, iar starea lui este stabilă, anunţă Pagina de Media.

Infarctul suferit de Stelian Tănase vine într-un moment în care scriitorul nu a fost validat încă, în Parlament, ca președinte al Televiziunii Publice .

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, PSD intenționează să îl susțină ca președinte al TVR pe Claudiu Brânzan, numit în consiliul de administrație de către social democrați.

„Cel mai rău la acest Paşte este oboseala cronică, scepticismul, nihilismul, care ne cuprinde. Sentimentul zădărniciei. Te întrebi – la ce bun toate astea ? Nu ştiu cîtă alinare ne aduce sărbătoarea pascală. Ştiu că bisericile se vor umple, lumînările vor lumina trotuarele în drumul credincioşilor spre casele lor. Dar asta nu va schimba nimic, cu o iotă măcar. (...) Dragii mei, am o singură certitudine, că nu se va produce nici un miracol în afară de cel al Învierii Domnului”, a scris Stelian Tănase, sâmbătă, pe blogul personal.

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net