Presupusul criminal de la Bistriţa-Bîrgăului ar fi dezgropat o bătrână şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu cadavrul

Ultima actualizare:

    Paul Toderaşc s-a "evaporat" sâmbătă dimineaţă şi e căutat de poliţiştiFoto: Facebook
Paul Toderaşc s-a "evaporat" sâmbătă dimineaţă şi e căutat de poliţiştiFoto: Facebook

Ies la iveală detalii înfiorătoare despre tânărul de 23 de ani, suspectat că a ucis un bătrân în Bistriţa Bârgăului şi că i-ar fi incendiat apoi gospodăria, pentru a şterge urmele. În urmă cu doi ani, individul ar fi dezgropat o bătrână înmormântată cu patru zile înainte şi ar fi întreţinut relaţii sexuale cu cadavrul.

Paul Toderaşc (23 de ani) este căutat de sâmbătă dimineaţă, după ce a dispărut de la o stână din comuna Bistriţa-Bârgăului. Vineri seară, o casă din localitatea bistriţeană a fost cuprinsă de flăcări, iar proprietarul acesteia, un bătrân de 82 de ani, a dispărut fără urmă. După câteva ore a dispărut şi Paul Toderaşc, din comuna băcăuană Plopana, care muncea la o stână din apropiere. Tânărul ar fi apărut la scurt timp după incendiu la local, cu câteva mii de lei, făcându-le cinste tuturor celor prezenţi. Mai mult, bancnotele folosite pentru a achita ospăţul erau, spun martorii, pătate cu sânge. De altfel, Paul Toderaşc i-ar fi mărturisit unui adolescent că l-a bătut şi că l-a jefuit pe bătrân. Apoi, sâmbătă, în cursul dimineţii, tânărul a dispărut fără urmă.

Lăsată la marginea gropii

Gheorghe Andrieş, primarul comunei băcăuane Plopana, spune că Toderaşc este autorul unor fapte cumplite. Acum doi ani, tânărul ar fi mers în cimitirul din Plopana, unde a dat la o parte lespezile de piatră de la un mormânt, a scos trupul unei femei în vârstă care fusese înmormântată cu patru zile în urmă şi a întreţinut relaţii sexuale cu cadavrul. Episodul îngrozitor a fost descoperit chiar de rudele femeii îngropate. Aceasta era scoasă din sicriu, dezbrăcată şi lăsată pe marginea gropii.

A furat 15 lei din cutia milei

„A fost cea mai mare ruşine pentru noi când a profanat acel mormânt”, oftează primarul Gheorghe Andrieş. Paul Toderaşc a fost trimis în judecată în ianuarie 2016, procesul desfăşurându-se la Judecătoria Bacău. Tânărul era judecat pentru furt calificat, fiindcă şterpelise 15 lei dintr-o biserică, şi profanare de morminte. În luna martie 2017 a venit şi prima sentinţă în cazul său. Judecătoria Bacău l-a condamnat pe Paul Toderaşc la un an şi opt luni de închisoare cu suspendare. Instanţa a dispus ca acesta să presteze 80 de zile de muncă în folosul comunităţii la Căminul de Bătrâni Bacău, la Primăria Plopana sau la Adăpostul de zi şi noapte pentru copiii străzii Morcoveaţă Bacău.   

Click! spune

Se pare că, în momentul în care consuma băuturi alcoolice, Paul Toderaşc nu se mai putea controla şi devenea agresiv. Pe fondul consumului de alcool ar fi comis şi jaful urmat de crimă de la Bistriţa-Bârgăului. 

image
image
image
image
image
image
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
image
actualitate.net
image
actualitate.net