Prietenii lui Dinu Damaschin au făcut chetă pentru înmormântare

Ultima actualizare:

Astăzi, de la ora 12, va avea loc înmormântarea, iar slujba va fi oficiată de preotul Ioan Popică, de la Biserica „Buna Vestire". „Au venit mai mulţi cunoscuţi de-ai fratelui meu. Chiar dacă mama i-a refuzat, ei au pus bani, mână de la mână, pentru a ne ajuta la înmormântare. Până acum s-au cheltuit peste o sută de milioane", a zis fratele defunctului, Nicu Damaschin, pentru Adevărul.

La ultima slujbă, care a fost oficiată ieri, de la ora 15.00, au venit rude şi prieteni. Nu au lipsit nici avocatul Petre Ivaşcu. „Aici în ţară, nimeni nu-i va face dreptate. Doar CEDO mai poate ajuta", a spus la căpătâiul mortului, avocatul Petre Ivaşcu, care a renunţat la a-l mai reprezenta în instanţă de la începutul lui februarie.

„Vreau să devină publice dosarele lui Dinu"

Fratele lui Dinu Damaschin vrea ca toate informaţiile din dosarul în care Dinu Damaschin este acuzat de proxenetism să devină publice. Mai mult, el vrea să fie găsiți vinovații, care au ascuns starea reală de sănătate a acestuia. „Atât mai vreau, să se facă lumină şi dosarele, atât cel penal, cât şi cel medical, să devină publice", a spus Nicu Damaschin.

image
image
image
image
image
image
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net