Prima Doamnă, cu fustă de-o palmă. Că aşa-i în tenis!

Ultima actualizare:

    Carmen Iohannis s-a apucat de tenis în urmă cu 6 luniFoto: Turnul Sfatului
Carmen Iohannis s-a apucat de tenis în urmă cu 6 luniFoto: Turnul Sfatului

Prima Doamnă a României are o nouă pasiune: tenisul. Influenţată, probabil, de soţul ei, un împătimit al acestui sport, Carmen Iohannis a început să ia lecţii de tenis de la finul său, care îl antrenează şi pe preşedinte.

E clar, Carmen Iohannis (54 de ani) nu ascultă bârfele. Criticată pentru fustele sale prea scurte, Prima Doamnă a demonstrat că se poate chiar şi mai scurt. E adevărat, pe terenul de tenis! Miercuri, profa de engleză a şocat publicul de la Baza Pamira din Sibiu cu fustiţa ei albă de-o palmă.

De şase luni, Carmen Iohannis s-a apucat de tenis, iar instructor îi este chiar finul său, Marius Vecerdea, cel care îl antrenează şi pe preşedintele Klaus Iohannis (56 de ani). „Joacă de aproximativ 5-6 luni. Îi place foarte mult. La început i-a fost mai greu, dar, acum, îi face plăcere. O dată sau de două ori pe săptămână vine şi face exerciţiu fizic prin tenis”, a declarat, pentru „Turnul Sfatului”, Vecerdea.

Miercuri, Carmen Iohannis a avut antrenament la Sibiu şi a afişat o ţinută sportivă: maiou bleu, fustiţă mini, albă, şi pantofi sport. Degajată, zâmbitoare, Carmen Iohannis s-a întreţinut cu antrenorul ei, cu care a comentat meciul. Deşi amândoi sunt pasionaţi de tenis, soţii Iohannis n-au jucat până acum împreună, spune antrenorul lor. „Nu joacă tenis împreună. În general, în tenis, până nu există o apropiere de nivel rezonabilă, e complicat să joci împreună”, a explicat, pentru „Turnul Sfatului”, Marius Vecerdea.

Maria Băsescu, pasionată de călărie

Maria Băsescu
Maria Băsescu

Şi fosta Prima Doamnă, Maria Băsescu (63 de ani), este pasionată de sport. Se ştie că soţia lui Traian Băsescu (63 de ani) iubeşte caii şi este îndrăgostită de echitaţie. „Iubesc caii ca pe copiii mei”, ne mărturisea, în 2010, fosta doamnă de la Cotroceni. Maria Băsescu a început să ia cursuri de călărie la Clubul de Echitaţie din Bucureşti, în urmă cu circa 12 ani.

La scurt timp, soţul i l-a făcut cadou pe Răsfăţ, un armăsar superb. Cei care îşi doresc să facă echitaţie trebuie să ştie că nici acesta nu este un sport ieftin. De pildă, o lecţie individuală de călărie, cu instructor costă, între 45 şi 60 de lei, în funcţie de club şi de durată. La aceasta se adaugă echipamentul special: cască (între 71 şi 279 de lei), cizme (între 59 şi 599 de lei), mănuşi (între 16 şi 219 lei), pantaloni (între 59 şi 189 de lei).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net