Prima imagine cu noua înfățișare a lui Sebastian Ghiță! Fostul parlamentar, de nerecunoscut

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Poliția Română a anunțat, vineri dimineață (14 aprilie), că Sebastian Ghiță a fost capturat în Belgrad, Serbia. Fostul parlamentar era dat dispărut de patru luni, fiind una dintre cele mai căutate persoane de pe lista Europol. În momentul reținerii, Sebastian Ghiță avea asupra lui acte false, dându-se drept cetățean sloven. Mai mult, fostul deputat și-a schimbat radical imaginea. Acesta și-a lăsat barbă, s-a tuns la chelie și pare că a slăbit.

Poliţia Română a făcut publică şi o fotografie cu Sebastian Ghiţă, din care reiese că acesta a încercat să îşi schimbe înfăţişarea, fotografia surprinzându-l pe fostul parlamentar cu barbă.Informații despre prezența sa în Serbia au apărut în urmă cu o lună. În noaptea de joi spre vineri, polițiștii sârbi l-au capturat pe Sebastian Ghiță. O fotografie cu noua sa imagine a apărut în presă vineri dimineață. Fostul deputat și-a schimbat radical înfățișarea.


    Așa arată Sebastian Ghiță acumFoto: Poliția Română
Așa arată Sebastian Ghiță acumFoto: Poliția Română

Poliţia Română a făcut publică şi o fotografie cu Sebastian Ghiţă, din care reiese că acesta a încercat să îşi schimbe înfăţişarea, fotografia surprinzându-l pe fostul parlamentar cu barbă. Procedura extrădării lui Sebastian Ghiţă din Serbia ar putea dura undeva între câteva zile şi o lună, extrădarea făcându-se prin Ministerul Justiţiei, potrivit autorităţilor române.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net