Prima poză cu Elena Udrea după ce a ieșit din închisoare. Petrece Sărbătorile cu fiica și iubitul

Ultima actualizare:

    Elena Udrea s-a fotografiat alături de iubitul ei și de fiica lor într-un cadru specialFoto Facebook
Elena Udrea s-a fotografiat alături de iubitul ei și de fiica lor într-un cadru specialFoto Facebook

Elena Udrea a fost eliberată și a ajuns chiar de Crăciun în sânul familiei, alături de iubitul ei și de fiica pe care o au împreună. Cei trei s-au fotografiat împreună și se poate citi cu ușurință bucuria pe chipurile părinților Evei.

Elena Udrea a publicat prima fotografie pe rețelele de socializare de când a fost eliberată. Ea petrece Sărbătorile de iarnă alături de fiica ei de care i-a fost foarte dor. 

Elena Udrea a fost eliberată în Ajunul Crăciunului

Elena Udrea a publicat o imagine pe pagina personală de Facebook, unde le-a mulțumit tuturor celor care au ajutat-o să poată fi de Sărbători alături de fiica ei. Elena Udrea este foarte fericită că poate petrece Crăciunul alături de iubit și de fetița lor de doar trei luni, Eva Maria. 


    Elena Udrea s-a fotografiat în România, alături de iubitul ei și de fiica lorFoto Facebook
Elena Udrea s-a fotografiat în România, alături de iubitul ei și de fiica lorFoto Facebook

„Dumnezeu a făcut o minune și sunt acasă de Crăciun! Mulțumesc tuturor celor care s-au rugat pentru mine și pentru bebelușul meu! Le mulțumesc mamei și lui Adrian că au avut grijă de Eva în lipsa mea, sunt o bunică și un tătic minunați! Mulțumesc celor care au făcut posibilă eliberarea mea înainte de sărbători! Vă urez Crăciun Fericit!”, a scris Elena Udrea în dreptul fotografiei.

Adrian Alexandrov, fericit că familia s-a reunit de Crăciun

Adrian Alexandrov, iubitul fostei blonde de la Cotroceni, a mărturisit că se bucură enorm că fiica lor va fi din nou alături de mama ei. 

"În urmă cu 2 săptămâni, postam un mesaj prin care îl rugam pe Moșu’ să o aducă acasă pe Elena, pentru a petrece sărbătorile împreună, alături de fetița noastră, fiind primul ei Crăciun de când a venit pe lume. Nu mi-am pierdut speranța și se pare că exact în seara de Ajun, Elena vine lângă noi, acasă. Magia Crăciunului e tăcută, nu o auzi... dar o simți Dumnezeu ne iubește. Mulțumesc tuturor pentru încurajări și susținere, și vă doresc Sărbători Fericite!", a scris Adrian Alexandrov pe pagina lui.

Elena Udrea, mărturisiri despre perioada de arest

Elena Udrea a povestit despre cele mai grele momente din arest.  Ea a explicat că cel mai greu i-a fost să stea departe fiica ei, însă faptu că era aproape de Alina Bica, a făcut perioada arestului să treacă mai ușor, potrivit digi24.ro.

”Cel mai greu de suportat a fost că nu eram cu copilul meu. Altfel, faptul că eram cu Alina Bica a făcut mai uşoară perioada asta. Mult, mult mai greu decât ce s-a întâmplat în 2015, când am fost în arestul din România. Mult, mult mai greu de suportat de data aceasta, dar Dumnezeu a făcut o minune, pentru că nu poate fi decât o minune faptul că în Ajunul Crăciunului am ajuns acasă şi pot să petrec Crăciunul, aniversarea mea din 26 decembrie”, a spus Elena Udrea.

image
image
image
image
image
image
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net