Prima reacție a lui Bogdan Ionescu, după scandalul cu Gigi Becali: «Minte, locul lui e la ospiciu»

Ultima actualizare:

    Bogdan Ionescu l-a acuzat pe Gigi Becali că minte în legătură cu divergențele de la munte, înainte de Anul NouFoto: Arhivă personală
Bogdan Ionescu l-a acuzat pe Gigi Becali că minte în legătură cu divergențele de la munte, înainte de Anul NouFoto: Arhivă personală

Noul an a început cu „peripeții” pentru Gigi Becali și Bogdan Ionescu, fostul ginere al lui Traian Băsescu, având în vedere că înainte de Revelion, cei doi au avut parte de o situație conflictuală, care s-a lăsat cu amenințări din partea patronului FCSB. După ce Gigi Becali a oferit detaliile întâmplării, din perspectiva sa, în timpul unei emisiuni TV, a venit rândul și fostului soț al Elenei Băsescu să se apere de scandalul mediatic în care a devenit, peste noapte, protagonist.

Gigi Becali și Bogdan Ionescu, zis și Syda, au avut parte de un episod tensionat de Sărbători. Cei doi se aflau în Poiana Brașov pentru a petrece Revelionul, când o discuție dintre ei a degenerat, aceasta fiind scânteia care a aprins scandalul dintre fostul soț al Elenei Băsescu și patronul FCSB. Se pare că subiectul care a dus la ceartă a fost legat de Traian Băsescu, pe tema grațierii. Potrivit România TV, incidentul a avut loc într-un restaurant, pe 29 decembrie, în Poaian Brașov, iar cei doi se aflau la aceeași masă.

Primele declarații ale lui Bogdan Ionescu, în contextul scandalului cu Gigi Becali

După ce Gigi Becali a povestit întâmplarea în cadrul unei emisiuni TV, amenințându-l pe Bogdan Ionescu, acesta din urmă a decis să-și spună și el partea de poveste, acuzându-l pe patronul FCSB că minte. Astfel, Syda a susținut că Gigi Becali a fost cel care a început să-i adreseze cuvinte grele și nu invers. În plus, Syda a explicat că întrebarea pe care Gigi Becali i-a adresat-o îl depășește, și că acesta nu trebuia să îl aducă în discuție pe fostul său socru, mai ales în prezent, când el nu mai are nicio legătură cu familia Elenei Băsescu.

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au format un cuplu până în 2016 și au împreună doi copii
Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au format un cuplu până în 2016 și au împreună doi copii

„Eram în holul hotelului, la bar, însoțit de o domnișoară, când domnul Becali a venit și a început să mi se adreseze. Copiii mei erau în hol când domnul Becali a început să adreseze afirmații calomnioase la adresa mea, la adresa familiei. Eu cred că locul lui e la ospiciu. Acest personaj minte cu o așa ușurință și dă niște variante care nu au nicio legătură cu realitatea încât mă lasă cu gura căscată!

Se leagă de fostul meu socru, de eliberare, e o chestie care mă depășește mult. Este o chestie personală, o răzbunare personală care deja a întrecut orice limită. Nu se pune problema de scandal. Am plecat acompaniat de urletele lui. Cei șapte ani de acasă m-au ținut să nu alimentez acest scandal. Nu am interdicție. E tarlaua maică-sii?! Ce să mai vorbim prostii de interdicții?! Haideți să fim serioși. Dacă ne mai întâlnim o să îi spun : La mulți ani, sănătate, numai bine! N-am nicio treabă cu el”, a declarat Bogdan Ionescu pentru Spynews.ro, după ce Becali a susținut că i-a interzis acestuia să mai stea în Poiană.

image
image
image
image
image
image
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net