Primarul comunei gorjene Albeni, Ionuţ Stan, este acuzat de un localnic că a cerut 1.500 de euro pentru a-l angaja în instituție. Edilul apare într-o filmare, în biroul său, în care recunoaște că a primit banii printr-un intermediar.


La Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj a fost înregistrată o plângere penală împotriva primarului Ionuț Stan, din localitatea Albeni. Edilul este acuzat de luare de mită, abuz în serviciu și instigare la fals. Plângerea a fost făcută chiar de persoana care i-a dat banii în vederea angajării.

Persoana care a oferit cei 1.500 de euro a beneficiat de ajutorul primarului, adică a fost agajată acolo unde a droit. Însă, spune aceasta, apoi a fost obligat de pimarul Ionuț Stan să muncească la construcția vilei edilului. Mai mult, primarul mai este acuzat că a pretins o parte din sporul acordat unor angajaţi din Primărie pe perioada stării de urgenţă.  

În filmare, primarul Ionuț Stan spune că un apropiat, pe nume Florin, a luat banii. Edilul a fost audiat la Direcţia Generală Anticorupţie. 

Citește și: 

Un primar din Alba, cercetat pentru delapidare şi uz de fals. Prejudiciul depăşeşte 400.000 de lei

Primarul din Vlădești, cercetat penal. Transporta lemne pentru care nu avea documente legale


 

 
 
Loading...
Citeste tot despre: