Primar din judeţul Olt, împuşcat în inimă la vânătoare

Ultima actualizare:

    Primarul comunei Tătuleşti, judeţul Olt, a fost ucis la vânătoare  foto: România Tv
Primarul comunei Tătuleşti, judeţul Olt, a fost ucis la vânătoare foto: România Tv

Lucian Istrate, primarul comunei Tătuleşti, din judeţul Olt, a fost ucis la vânătoare. Potrivit primelor ipoteze, acesta ar fi fost împuşcat accidental de un alt vânător.

Primarul era la o partidă de vânătoare, cu apropiaţi de ai săi, pe fondul cingetic aferent comunei, când s-a petrecut tragedia. Președintele Asociația Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS)  Olt, Mircea Albulescu, a declarat, pentru Agerpres, citat de Realitatea Tv, că edilul nu era vânător și că este posibil să fi participat ca gonaci la partida organizată pentru iepuri și fazani. Lucian Istrate avea 49 de ani, era membru PSD și se afla la al treilea mandat de primar al comunei Tătulești. Liviu Dragna a transmis un mesaj de condoleanţe pentru famili primarului.

Incidentul s-ar fi produs sâmbătă (9 ianuarie) în jurul orei 11.30. Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudia Radu, a declarat că a fost anunțat la numărul 112 faptul că o persoană a fost împușcată pe fondul de vânătoare din Tătulești. ''A fost chemată ambulanța care a constatat decesul persoanei împușcate, este vorba de primarul comunei Tătulești'', a menționat Radu, scrie Agerpres.

Potrivit unor surse, primarul Istrate ar fi rămas în urma grupului, s-ar fi întors cu spatele față de persoanele din grup, moment în care un iepure a sărit înspre el. Un vânător care urmărea iepurele și nu l-a văzut pe primar a tras spre iepure și o alice l-a atins în zona inimii pe Lucian Istrate.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudia Radu, a declarat că a fost anunțat la numărul 112 faptul că o persoană a fost împușcată pe fondul de vânătoare din Tătulești. ''A fost chemată ambulanța care a constatat decesul persoanei împușcate, este vorba de primarul comunei Tătulești'', a mai menționat Radu.

image
image
image
image
image
image
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
Alimente nocive pentru ficat FOTO Shutterstock jpg
rsz delta dunarii jpg
vize jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net