Primăria Sectorului 6 angajează medici, psihologi şi asistenţi sociali. Vezi ce salarii oferă autorităţile

Ultima actualizare:

    Una dintre cele mai căutate specializări e cea de medic
Una dintre cele mai căutate specializări e cea de medic

Edili sectorului 6 scot la concurs nu mai puţin de 84 de locuri de muncă pentru centrele sociale din sector. Reprezentanţii Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului caută medici specialişti, asistenţi medicali, kinetoterapeuţi, logopezi, psihologi, asistenţi sociali şi supraveghetori de noapte.

Cele mai multe posturi vacante se adresează asistenţilor medicali (20), medicilor (14) şi muncitorilor calificaţi (12), iar leafa maximă oferită e în conformitate cu prevederile legii salarizării unice. Astfel, un medic primar va avea un salariu brut de 2.585 de lei lunar, un medic - 1.869 de lei lunar, iar un asistent medical va fi plătit cu cel mult 1.327 de lei lunar. Kinetoterapeuţii acceptaţi vor primi un salariu lunar de 1.432 de lei, psihologii practicanţi - 1.432 de lei, iar îngrijtorii - 945 de lei lunar.

Muncitorii calificaţi pot spera la o leafă de cel mult 1.250 de lei, asistenţii sociali - 1.432 de lei lunar, infirmierele - 945 de lei lunar, supraveghetorii de noapte - 945 de lei lunar, inspectorii de specialitate - 1.847 de lei lunar, iar referenţii/educatorii - 1.209 lei lunar. Cei interesaţi de aceste joburi trebuie să aibă studii de specialitate pentru posturile pentru care aplică.

CV-urile se depun la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială sector 6 (strada Cernişoara nr. 38-40) ori la adresa dgaspc6@yahoo.com, până la sfârşitul acestei luni. Candidaţii selectaţi vor munci în centrele sociale ale primăriei (Sf. Andrei, Sf. Constantin şi Elena, Clubul Seniorilor, Harap Alb, Sf. Nectarie, Arlechino şi Centrul de Recuperare şi Reabilitare a Persoanelor cu Handicap Uverturii).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tepari 01 jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net