Primarul Andrei Chiliman: «Toate persoanele din Sectorul 1, care au adoptat maidanezi, vor fi verificate de Poliţia Locală»

Ultima actualizare:

    Andrei Chiliman sectorul 1
Andrei Chiliman sectorul 1

Primarul Andrei Chiliman a declarat joi că vor fi verificate toate persoanele care au adoptat câini din adăpostul Sectorului 1, transmite Mediafax. De asemenea, Poliţia Locală va da amenzi de 1.000 de lei dacă sunt nereguli, precizând că a venit momentul să se dea o importanţă mai mare sancţionării falşilor iubitori de animale.

Edilul a autorizat Poliţia Locală să aplice amenzi de 1.000 de lei în cazul în care constată că aceşti câini nu sunt ţinuţi în condiţiile prevăzute de lege.

"Consider că a venit momentul să dăm o mai mare importanţă sancţionării falşilor iubitori de animale, care nu îşi îndeplinesc obligaţiile asumate în raport cu comunitatea", a declarat Andrei Chiliman.

Potrivit primarului Andrei Chiliman, deşi statisticile arată că în Sectorul 1 sunt cele mai puţine persoane muşcate de câini comunitari, respectiv 32 în primele patru luni ale acestui an, chestiunea câinilor fără stăpân nu este nici pe departe rezolvată, aceasta fiind identificată de locuitori ca una dintre principalele probleme cu care se confruntă.

"Concluzia la care am ajuns, după atâtea concesii şi experimente, este că soluţia corectă la această problemă, soluţie pe care trebuie să o acceptăm, este eutanasierea câinilor fără stăpân nerevendicaţi sau neadoptaţi de nimeni. Optez pentru un termen mai lung de păstrare a animalelor fără stăpân în adăpost de la data înregistrării lor, bine determinat însă de lege, măsură însoţită de campanii de informare publică şi de susţinere a adopţiei, organizate de către primărie", a mai spus primarul Andrei Chiliman.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net