Primarul a cumpărat un Mitsubishi cu 35.000 de euro, fiindcă s-a stricat Dacia Papuc

Ultima actualizare:

    Maşina pe care edilul a plătit 22% din bugetul comuneiFoto: Petrişor Noapteş
Maşina pe care edilul a plătit 22% din bugetul comuneiFoto: Petrişor Noapteş

Până când o viaţă amară? Probabil că aşa a gândit primarul din comuna Jitia (Vrancea), o aşezare de 1.600 de locuitori, înainte să achiziţioneze din bugetul comunităţii o maşină scumpă.

Edilul Ion Păun a plătit 35.000 de euro pe un Mitsubishi L200 cu toate dotările.De remarcat că, în 2016, bugetul localităţii a fost de două milioane de lei (aproximativ 157.000 de euro). Prin urmare, autovehiculul a costat aproape 22% din bugetul comunei! Potrivit edilului, nu au fost afectate sumele colectate din impozite şi taxe de la populaţie, maşina fiind plătită cu bani proveniţi din exploatarea pădurii aflate în administrarea Primăriei Jitia.

simeon stalpnicul png

„Noi avem 600 de hectare de pădure pe care o exploatăm şi am folosit o parte din bani pentru această maşină, fiindcă ne e folositoare”, se justifică primarul. “La noi sunt drumurile mai proaste şi, ca să ajungi de pe un deal pe altul, e nevoie de o maşină puternică. Are şi carlingă în spate, pentru eventuale transporturi de urgenţă. Avem o Dacia Papuc 4x4, dar s-a stricat“, adaugă Păun.

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net