Caz șocant! Primarul din Ştefăneştii de Jos, Robert Ştefan, a fost reţinut, joi seară, într-un dosar în care se fac cercetări pentru act sexual cu minor, viol, şantaj şi influenţarea declaraţiilor. Acesta este acuzat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată de doar 12 ani, pe care apoi ar fi ameninţat-o pentru a păstra tăcerea. Joi, 10 iunie, vila edilului și primăria au fost atent percheziționate.


Acuzații deosebit de grave la adresa primarului din Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov! Robert Ștefan este bănuit că ar fi violat o fată de numai 12 ani, care a și născut un copil, potrivit stirileprotv.ro. Primarul Robert Ștefan s-a trezit dimineața cu poliția peste el în casă. Oamenii legii au descins și la primărie. Polițiștii și procurorii au căutat probe care să îl lege pe primar de presupusul viol. Cercetarea se derulează sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

Fetița ar fi fost amenințată pentru a ține totul secret

 ”În urma probatoriului administrat, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov au reținut 3 persoane, bănuite de comiterea faptelor cercetate. În prezent cercetările continuă în cadrul dosarului penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de act sexual cu un minor, viol, șantaj și influențarea declarațiilor, urmărirea penală fiind sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea”, se arată într-o informare a Poliției. 

Abuzul s-a fi petrecut în 2018, iar copila ar fi fost amenințată, ca să păstreze tăcerea. În dosar sunt implicate și alte 3 persoane.

 
 
Loading...