Primarul iubăreţ, judecat şi pentru pentru hărţuire sexuală? "Beneficii de natură carnală"

Ultima actualizare:

    Gheorghe Nichita consideră că a greşit "uman, nu penal"Foto: "Adevărul"
Gheorghe Nichita consideră că a greşit "uman, nu penal"Foto: "Adevărul"

O nouă belea pe capul lui Gheorghe Nichita (60 de ani). Fostul edil de Iaşi, se află la un pas de a fi trimis în judecată într-un nou dosar. Surse judiciare dezvăluie că Nichita ar putea fi acuzat pentru ameninţare şi hărţuire sexuală. Adina Samson, fosta sa amantă, susţine că Nichita ar fi încercat s-o violeze în sediul Primăriei Iaşi.

Nori negri pentru fostul baron PSD. Trimis deja în judecată în două dosare, pentru abuz în serviciu şi luare de mită, Gheorghe Nichita este aproape de un al treilea dosar penal, explică, pentru adevarul.ro, surse judiciare.

Acuzaţiile au legătură cu fosta amantă a lui Gheorghe Nichita, Adina Samson. Acest dosar are la origine o plângere pe care blonda de 34 de ani a înaintat-o, în vara lui 2015, împotriva fostului edil de Iaşi. “Cunoscând faptul că susnumitul este căsătorit şi având în vedere uriaşa diferenţă de vârstă dintre noi, eu am refuzat avansurile cu tentă sentimentală ale numitului Nichita Gheorghe”, se arată în plângere.

"Am refuzat şi m-am smuls"

Samson a mai scris că, “având în vedere ascendentul profesional” pe care primarul îl avea asupra ei, “am consimţit să întreţin relaţii de natură amoroasă”. Fosta angajată a Primăriei Iaşi a adăugat că a fost intimidată şi umilită, “în scopul oferirii afecţiunii şi a unor beneficii de natură carnală”.


    Adina Samson susţine că fostul edil a lovit-o cu palmele peste faţăFoto: ziaruldeiasi.ro
Adina Samson susţine că fostul edil a lovit-o cu palmele peste faţăFoto: ziaruldeiasi.ro

Fosta amantă a mai amintit că baronul ar fi folosit intermediari pentru a o ameninţa, precum şi că, în iulie 2014, Nichita ar fi lovit-o cu palmele peste faţă. De asemenea, pe 9 octombrie 2014, în timp ce se afla în biroul primarului, acesta ar fi încercat s-o violeze. “Eu am refuzat şi m-am smuls, acesta reproşându-mi «Nu mă repezi, hai, dă-mi cu ceva în cap», continuând: «Am apucături animalice, tot ce faci tu e rău»”, a mai scris Samson.

Nichita a precizat în mai multe rânduri că, în povestea cu Adina Samson, a greşit „uman, nu şi penal”.

A folosit Poliţia Locală pentru a-şi urmări amanta

În primul dosar, procurorii au adunat probe potrivit cărora Nichita a folosit Poliţia Locală pentru a-şi urmări şi hărţui fosta amantă, Adina Samson. În al doilea dosar, el a fost pus sub acuzare privind luarea de mită într-un contract încheiat de primărie cu firmele omului de afaceri Tiberiu Urdăreanu, acţionar principal al UTI Grup. Procesul pentru luarea de mită se judecă la Bucureşti, iar cel pentru abuz în serviciu - la Iaşi.

Click! spune

Fostul baron PSD, edil la Iaşi între 2003 şi 2015, a anunţat recent că-şi va depune candidatura, din partea Partidului România Unită (PRU), pentru un mandat în Camera Deputaţilor. Nichita a devenit preşedintele filialei judeţene Iaşi a PRU. 

Citeşte articolul complet pe adevarul.ro!

image
image
image
image
image
image
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net