Primarul Timișoarei, pe pagina de Facebook: «Dedicație hater-ilor mei. Compoziție proprie a mea»

Ultima actualizare:

    Nicolae Robu, primarul TimişoareiFoto: arhivă personală
Nicolae Robu, primarul TimişoareiFoto: arhivă personală

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a postat vineri seară pe pagina sa de Facebook o nouă dedicaţie pentru “haterii” săi, o compoziţie proprie pe versurile lui Nicolae Labiș, pe care o interpretează la chitară.

Alături de interpretarea melodiei, primarul Timișoarei a adăugat și un mesaj adresat direct celor care nu îl simpatizează și pe care îi numește simplu "hateri". 

“DEDICAȚIE HATER-ILOR MEI! În ultima vreme, mai precis, de vreo două-trei săptămâni, asist la o nouă campanie extrem de virulentă la adresa mea. Aceiași hater-i dintotdeauna, unii plătiți de grupurile de interese care nu-și pot face jocurile cu un om cinstit și corect ca mine, alții adversari politici, alții frustrați din diverse motive, etc., etc., au fost și încă sunt mobilizați la maxim! Cineva spunea: “Dacă te oprești să dai cu pietre în fiecare câine care latră la tine, n-ajungi niciodată la destinație!”. Eu nu mă opresc și nu m-am oprit niciodată! Și, astfel, am ajuns la multe, multe “destinații”, pe care, de-a lungul timpului, mi le-am fixat. Nu m-am oprit, însă, din mers, “am mai dat”, recunosc, ba cu o vorbă, ba cu o... melodie etc.! Ei bine, dau, acum, din nou! De data asta, cu o altă compoziție proprie a mea, intitulată “Spiritul adâncurilor”, pe excepționalele versuri de Nicolae Labiș. Dacă vă place, dați Like. Dacă vă place, postați textul “Dislike! În ambele cazuri, dați Share.” este mesajul publicat pe contul personal de Facebook de Nicolae Robu.

Așa cum era de așteptat, interauții s-au grupat în două tabere, una care apreciază gestul primarului, și o alta care consideră decizia sa de a dedica o melodie celor care nu îl tolorează ca fiind una penibilă și disperată. Un singur lucru este cert, primarul Timișoarei este foarte mândru de "talentul" său muzical și nu ratează nici măcar o singură ocazie de a se lăuda cu acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net