Primarul unei comune din Iași, dezbrăcat într-un butoi! Edilul a făcut baie, apoi a postat filmulețul pe Facebook

Ultima actualizare:

    Primarul din Răchiteni a făcut baie într-un butoi FOTO: bzi.ro
Primarul din Răchiteni a făcut baie într-un butoi FOTO: bzi.ro

Primarul comunei ieșene Răchiteni s-a dat în stambă pe o rețea de socializare! Petre Doboș s-a filmat în timp ce se afla într-un butoi plin cu apă și a postat filmulețul pe Facebook, împreună cu un mesaj: „Mens sana in corpore sano”.

”O minte sănătoasă într-un corp sănător” - pe românește -  acesta este mesajul pe care primarul din Răchiteni l-a transmis internauților. Edilul s-a dezbrăcat la bustul gol și a intrat într-un butoi plin cu apă, afară, în ciuda temperaturilor destul de neplăcute pentru o astfel de aventură.

Petre Doboș, primarul Răchiteni, a postat filmulețul, care nu durează mai mult de 24 de secunde, cât îi ia să intre până la gât în butoiul albastru. În imagini se poate observa și un scaun roșu din plastic, de care s-a ajutat edilul pentru a ajunge în butoi. Nu a ținut doar pentru el aceste imagini, ci a ales să le facă publice pe Facebook, spre amuzamentul urmăritorilor.

Ce a vrut alesul comunei Răchiteni este greu de spus. Și cât este de bine-venit un astfel de filmuleț în comunitatea pe care Doboș o reprezintă rămâne un mister. În timp ce unii au apreciat curajul lui Petre Doboș, alții au râs cu lacrimi. Reporterii BZI l-au sunat de mai multe ori în cursul zilei de ieri pe primarul Doboș, însă acesta nu a răspuns apelurilor.  

Condamnat pentru ucidere din culpă     

Petre Doboș este la cel de-al doilea mandat în fruntea primăriei Răchiteni, în ciuda faptului că în 2019 a fost condamnat pentru uciderea unui tânăr într-un accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în data de 15 noiembrie 2013, în localitatea Lunca Cetățuii. Petre Doboș se afla la volanul unui autoturism marca Hyundai Santa Fe și a intrat în coliziune cu o motocicletă marca Yamaha, condusă de un tânăr de 27 de ani pe nume Valentin Macovei. În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-un copac, iar motociclistul s-a izbit de un cap de pod. Vreme de șase ani s-au făcut cercetări, iar primarul Petre Doboș a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă. Deși a fost condamnat la o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, acesta a rămas în continuare la cârma comunei Răchiteni. 

Citește și: 

Primarul din Iași, Mihai Chirica, stropit cu iaurt la manifestările din Piaţa Unirii

Trei neveste, şi toate trei din primărie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net