Primele declarații ale lui Adrian Alexandrov, după ce Elena Udrea a născut

Ultima actualizare:
Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, o vizitează des pe aceasta în Costa Rica
Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, o vizitează des pe aceasta în Costa Rica

Elena Udrea a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, pe care a numit-o Eva Maria. Deși nașterea a avut loc puțin mai devreme decât au anticipat medicii, micuța a primit nota maximă la naștere, iar fericitul eveniment s-a desfășurat normal și fără complicații. Vestea a luat cu asalt presa românească, iar logodnicul Elenei Udrea, Adrian Alexandrov, a ținut să marcheze și el acest moment special din viața lui și a iubitei sale, printr-un mesaj publicat pe rețelele de socializare.

Logodnicul Elenei Udrea a anunțat că aceasta se simte bine după naștere și că fetița lor este perfect sănătoasă. De asemenea, proaspătul tătic s-a declarat extrem de emoționat și de bucuros la aflarea veștii, mărturisind că abia așteaptă momentul în care își va ține fetița în brațe. Micuța Eva Maria este primul copil al celor doi.


    Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, o vizitează des pe aceasta în Costa Rica Foto: Arhivă personală
Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, o vizitează des pe aceasta în Costa Rica Foto: Arhivă personală

„Micuța Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere! Sunt un tătic fericit și avem o fetiță frumoasă și sănătoasă (se pare că seamănă cu tati). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal. O bucurie greu de descris în cuvinte.  Abia aștept să îmi țin fetița în brațe, și le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!”, a scris Adrian Alexandrov pe contul personal de Facebook.

Elena Udrea a confirmat personal faptul că a adus-o pe lume pe Eva Maria mai devreme. Naşterea acesteia era planificată peste o lună şi o săptămână, în data de 26 octombrie. „Da, am născut acum două ore”, a confirmat fostul politician pentru revista Viva

Fostul ministru al Turismului a fugit în Costa Rica, în luna februarie, cu puțin timp înainte de a fi condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute. 

image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
image
actualitate.net
image
actualitate.net