Primele declarații ale lui Mihai Tudose după ce a ieșit din operație. Își reia activitatea în două zile

Ultima actualizare:

    Mihai Tudose a publicat primul mesaj pe rețelele de socializare după ce a ieșit din operația unde i-au fost montate trei stenturi la inimăFoto Facebook
Mihai Tudose a publicat primul mesaj pe rețelele de socializare după ce a ieșit din operația unde i-au fost montate trei stenturi la inimăFoto Facebook

Fostul premier Mihai Tudose (52 de ani) a făcut infarct marți, 26 martie, și a fost dus de urgență la spital. Politicianul Pro România se afla într-un restaurant atunci când a început să se simtă rău, potrivit unei declaraţii făcute de Victor Ponta. Acum este conștient și stabil, iar în urmă cu câteva minute, el a publicat un mesaj pe rețelele de socializare.

În cadrul aceluiași mesaj, Mihai Tudose a anunțat că va reveni la muncă în două zile. El a acuzat oboseala ca fiind factorul principal al «micului incident», așa cum l-a denumit el. 

"Sunt bine! Probabil pe fondul oboselii acumulate, am suferit un mic incident, dar datorită profesionalismului și promptitudinii cadrelor din sistemul public medical din România, totul a trecut cu bine! Mulțumesc întregii echipe medicale și tuturor celor care s-au gândit la mine în aceste momente! Ne vedem în 2 zile înapoi la treabă! Avem o mulțime de lucruri bune de făcut!", a fost mesajul publicat de el pe Facebook.

Mihai Tudose a suferit un infarct și a fost operat

Mihai Tudose se afla într-un restaurant din Capitală când a început să se simtă rău, potrivit Digi 24. Fostul premier avea o întâlnire cu colegii din Pro România, în condițiile în care partidul urma să-și prezinte lista pentru alegerile europarlamentare din 2019.

Lui Mihai Tudose i s-a făcut rău chiar înaintea evenimentului, iar colegii săi au sunat la 112. El a fost dus la clinica ”C.C. Iliescu” din București. El a fost operat și i-au fost montate două stenturi. Inima i s-a oprit de mai multe ori în timpul intervenţiei de montare a stenturilor.  Mihai Tudose a făcut trei stopuri cardiace. La momentul de față este stabil şi conştient, fiind ţinut sub strictă supraveghere de către doctori.

Potrivit unor colegi de partid, Mihai Tudose nu s-ar fi simțit bine în ultima perioadă. Mihai Tudose, în vârstă de 52 de ani, a fost premier din partea PSD în perioada iunie 2017 – ianuarie 2018. Tudose și-a dat demisia din partidul condus de Liviu Dragnea și a s-a înscris în formațiunea lui Victor Ponta.

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net