Primele două tramvaie au traversat Pasajul Basarab - VIDEO

Ultima actualizare:
Galerie
Galerie

Pasajul suprateran Basarab a intrat în ultima fază de execuţie. Construcţia de 1.900 de metri lungime va fi azi tranzitată de 13 tramvaie şi 26 de camioane pentru testele de rezistenţă.

UPDATE Ora 18.30 Oprescu: "Pasajul, început de Băsescu, terminat de Oprescu"

Primarul Sorin Oprescu a declarat azi că va instala mai multe plăcuţe informative pe Pasajul Basarab. Una va fi dedicată firmelor care au realizat construcţia, iar alta celor doi artizani ai lucrării. "Am să pun mai multe plăcuţe. Una, din respect pentru constructor şi una specială:  "Început de Băsescu, terminat de Oprescu". Edilul general l-a omis însă pe fostul primar, Adriean Videanu, a cărui ştafetă a preluat-o. Acesta a avut un mandat de aproape 4 ani la Primăria Capitalei.

Azi la prânz primele două tramvaie, fără călători, au făcut un tur pe pasaj şi au oprit în staţia de pe podul susţinut de cabluri (hobanat). În cursul acestei zile testele de rezistenţă vor continua, iar podul va fi încărcat la maximum.

VEZI AICI MAI MULTE POZE


    Galerie
Galerie

Nu mai puţin de 13 tramvaie şi 26 de camioane grele, care cântăresc împreună 1.500 de tone, se vor afla simultan pe podul hobanat.

La inaugurarea sa, preconizată pe data de 3 iunie, pe pasaj vor circula tramvaiele liniei 34, care vor avea traseu prelungit până în Ghencea.

image
image
image
image
image
image
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net