Florin Mototolea, zis Emi Pian, membru al clanului Duduianu, a fost ucis în noaptea de 4 august, într-o răfuială între două clanuri rivale, pe străzile Capitalei. Primele imagini din acea noapte au apărut în spaţiul public.


La patru luni de la uciderea lui Emi Pian, jurnaliştii de la Observatornews.ro publică primele fotografii din noaptea în care interlopul a fost înjunghiat. În imaginile surprinse pe camere de supraveghere, în data de 4 august (în jurul orei 2.40), se pot observa cei care au participat în acea noapte la jocul de barbut în urma căruia s-a iscat conflictul.

emi-pian-ucis2.jpg

În imagini se vede cum, între cele două clanuri rivale are loc o altercație violentă, în urma căreia Emi Pian a murit
Foto: observatornews.ro

Florin Mototolea (39 de ani), cunoscut în lumea interlopă ca Emi Pian, a fost liderul clanului Duduianu, unul dintre cele mai de temut clanuri interlope din România.

emi-pian.jpg

Florin Mototolea zis Emi Pian era unul dintre liderii Clanului Duduianu
Emi Pian era unul dintre cei mai cunoscuți interlopi din București și acționa în sectorul 4

Emi Pian a fost omorât în dimineaţa zilei de 4 august prin înjunghiere. A fost dus de urgenţă la spital, dar la scurt timp a murit. Cel care l-a lovit pe Pian este un membru al clanului Rinu, iar cei doi aveau aceeaşi ocupaţie: împrumutau cu camătă jucătorii de barbut. Asta făceau şi în noaptea de luni spre marţi, doar că în lumea lor nu e voie să împrumuţi acelaşi jucător. De aici s-a ajuns la un conflict, iar pian a fost lovit cu un cuţit de mai multe ori.

Emi Pian a fost ucis de un tânăr barbugiu fără cazier, Richard Emanuel Gheorghe.

 

 

 
 
Loading...