Prințul Paul s-ar ascunde în Portugalia sau în Italia

Ultima actualizare:

    Pe Prințul Paul îl așteaptă  ani grei după gratii
Pe Prințul Paul îl așteaptă ani grei după gratii

După sentința Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ) în dosarul Ferma Băneasa, trei dintre condamnați sunt de negăsit. Dacă Remus Truică a fost ridicat de poliţişti din vila sa de la Snagov, Prințul Paul al României n-a fost găsit la locuinţă.

Unele surse judiciare susţin că el ar fi plecat din ţară şi că s-ar ascunde undeva în Portugalia. O altă pistă luată în calcul este aceea că s-ar ascunde în Italia, arată adevarul.ro. În cazul altor doi condamnaţi, israelienii Benjamin Steinmetz şi Tal Silberstein, sentinţa ÎCCJ va fi dificil, dacă nu imposibil, de pus în practică, pentru că țara din Orientul Mijlociu nu extrădează. Astfel, chiar dacă sunt urmăriți internaţional, cei doi ar putea ajunge la închisoare numai dacă ar face imprudenţa să plece din Israel. Prin activitatea infracțională a acestei grupări, statul român a fost prejudiciat cu 145 de milioane de euro. Truică a fost condamnat la șapte ani de închisoare, israelienii Steinmetz și Silberstein au primit câte cinci ani de închisoare, iar Prințul Paul – trei ani și patru luni.  

image
image
image
image
image
image
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net