Priscilla, sexy şi la Pagina 3, şi la mașina de cusut

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

A făcut furori cu trupul ei perfect în paginile ziarului nostru. Priscilla Gutiţă, frumoasa de la Click! Models şi-a deschis acasă un atelier de croitorie, iar din mâinile ei ies rochiţe pe toate gusturile. Olteanca vrea să-şi extindă afacerea şi să facă profit pe măsura muncii sale.

Avem politiciene sexy, profesoare sexy, însă în categoria stilistelor Priscilla Gutiţă (22 de ani) surclasează concurenţa. Frumoasa olteancă, unul dintre fotomodelele Click! Models s-a apucat de croitorie. De două luni, apartamentul ei din Capitală s-a transformat într-un veritabil atelier. Maşină de cusut, valuri de materiale, manechine şi paiete de toate culorile şi-au făcut loc în sufrageria ei.

Bruneta stă ore bune la maşina de cusut pentru a-şi finaliza colecţia

simeon stalpnicul png

Preţul acestei rochii sexy este 500 de lei, iar Priscilla a lucrat două zile la ea

simeon stalpnicul png

Fotomodelul mizează pe culori tari, iar aceste rochiţe de vară costă între 150 şi 200 de lei

simeon stalpnicul png

La şapte ani, Priscilla punea deja acul în aţă, iar la zece ani lucra la maşina de cusut. „Pasiunea pentru modă şi croitorie mi le-au însuflat mama şi bunica. Ele sunt croitorese şi stând mereu în preajma lor a început să-mi placă şi mie", ne-a spus bruneta. E în branşă de doar două luni, însă munceşte câteva ore bune pe zi pentru prima ei colecţie.

La început a croit pentru câteva prietene şi apoi i-a venit ideea să scoată şi nişte bani de pe urma talentului ei. Are la activ vreo 30 de articole vestimentare făcute, de la rochii de seară, bluziţe, fuste până la compleuri. „Croiesc orice şi mă inspir foarte mult din revistele de modă sau din apariţiile pe covorul roşu ale vedetelor", a mai precizat Priscilla. Momentan, tânăra lucrează la un site unde să îşi expună creaţiile şi se gândeşte la o prezentare de modă. Preţurile sunt pentru toate buzunarele, de la 100 de lei până la 1.000 de lei, pentru o rochie de ocazie - model unicat.

Creaţiile Priscillei pot văzute şi pe pagina de facebook!

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net