Procurorul general, acuzat de plagiat! Kovesi a sesizat CSM în apărarea sa

Ultima actualizare:

    Mandatul procurorului general este de trei ani, iar acesta poate fi reînvestit o singură dată.
Mandatul procurorului general este de trei ani, iar acesta poate fi reînvestit o singură dată.

Grupul de Investigaţii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvică, susţine că procurorul general Laura Codruţa Kovesi ar fi copiat  mai multe pasaje din lucrarea de doctorat din lucrări de specialitate şi chiar de pe anumite site-uri de internet.

Cei care formulează acuzaţia,GIP şi Miliţia Spirituală, susţin că au transmis, de asemenea, documentele care probează faptul că lucrarea de doctorat a procurorului general este un plagiat Consiliului Superior al Magistraturii şi Ministerului Justiţiei. Kovesi îşi apără reputaţia profesională

La rândul său, procurorul general al României, Laura Codruţa Kovesi, a sesizat vineri Consiliului Superior al Magistraturii pentru apărarea reputaţiei sale profesionale, după ce Grupul de Investigaţii Politice (GIP) şi Miliţia Spirituală au acuzat-o că lucrarea sa de doctorat este un plagiat.

Kovesi afirmă, într-un comunicat de presă, că articolul publicat pe site-ul GIP "încearcă să exploateze momentul mediatic marcat de controversele asemănătoare din ultima perioadă şi ne delimităm de tentativele de a atrage Ministerul Public în controverse care nu au legătură cu activitatea judiciară".

image
image
image
image
image
image
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net